Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Krimi
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (199)

plakát

Aljaška v plamenech (1994) 

Komentář z postavy.cz Na tento film spousta lidí nadává. Proč? Já jsem velkým milovníkem akčňáků, nejraději drsných s napínavým dějem.Já se u filmu náhodou bavil a souboje byli super.Ta seagalova pomocnice a záporák mě teda nijak neoslnili, ale....To neznamená, že film není špatný. Sice není ničím originální a za těch 98 minut jsem se nenudil.SPOILER scéna, jak Seagal mluví ten proslov, jsem se tŕochu nudil, ale to neřadím do filmu. 70 procent stačí.

plakát

Alvin a Chipmunkové (2007) 

Děte se všichni bodnout. Prostě nepoznáte, co je hezký. K filmu Podle příběhu sem čekal naprostej fail. Ale nečekal jsem, že se to až takhle povede. První půlka hrozně vtipná a druhá o kapánek horší, ale to neznamená, že by se to nepovedlo. Tohle byla krásná oddychová komedie, co vás mile překvapí a mě I dobře pobavila. 90%

plakát

Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda (2015) 

Vzhledem k tomu, že mám tuto TV sérii rád, musel jsem jít na to do kina. A co?! Bylo to lepší než jednička, ale na dvojku nemá. Chipmunkové mě opět bavili. Ten retard Miles mě moc nevzal, ale byla s nim prča. Scéna, jak se seznámí s Milesem nic moc. Scéna v letadle super. Od této chvíle se to zvrtlo v mega vtipnou komedii. Takže trojko, běž se vy**PÍP**ať 9 0%

plakát

Alvin a Chipmunkové 2 (2009) 

Tak tento díl je na vrcholu celé série! Nejen, že byl celý vtipné udělán, ale i excelentně hudební a tak trochu dobrodružný.Jenom 44 procent? No tak lidí, přidejte. Setkání Chipmunků s Chipetkami je prostě super. Konec je jako u celé série perfektně udělán. Zasloužených 100%.

plakát

Ant-Man (2015) 

Film byl dobrý. Nevím, kde začít. Hrdina byl dost dobrý. To samé hrdinka- u té mě dostalo, že SPOILER se na Scotta vrhla :D. Určitě to není taková jízda jako Avengers nebo Iron man 1 a 3. Svým způsobem to překonává IM 2, ale to sem zas jinde :). Záporák byl super- Nebyl to hajzl jako Loki, ale svým způsobem překonává Ultrona, kterej mě s*al, protože pořád kecal. Hlášky se mi líbily, ale vede "Proč nezavoláme Avengers?" :DDD Zhodnotím příběh, není ani špatný, ani dobrý- hodnocení příběhu 60%. Létající mravenci- boží. Akce- no, dost dobrá (vede ta na konci). Hodně mě dostal ten tank. U toho jsem se dost nasmál. Tenhle film měl ale nudný začátek. Označím to jako Marvelosvký nadprůměr. 75%.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Naprostá pakárna. Postavy silně nesympatické a příšery, které mohli zachránit film moc prostoru nedostali. První půlka nuda, druhá Jen o trošku lepší.Malé + za postavu satana. No Proč 10%? Prostě zkazit tak dobrou herečku Emma Watson a udělat z ní blbku může udělat jen opravdový ko**t.

plakát

Armáda temnot (1992) 

Kometář z postavy.cz Může obsahovat SPOILERY Jiná doba,jiné kafe. První čtvrthodina filmu byla příšerná.Nějak extra se mi nelíbila, chtěli Ashe zabít. Pak to bylo dobrý. Ash dostal zpět do souboje se zombíkama. Avšak kostlivci nebyli tak dobrý jako zombíci z 1 a 2 dílu. Ale ta scéna byla docela dobrá. Ta scéna v obchodě se mi líbila. Nebylo to dobré jako 1 a 2, ale bavil jsem se. A zapoměl jsem dodat, Ash jako v předchozích dvou dílech prostě nemá chybu.

plakát

Armageddon (1998) 

Asteroid velikosti Texasu?! WTF? Ne, chápu to. Když je to sci-fi film, tak je všechno možné. Bylo to dech beroucí sci-fi s akčními momenty. I když mě katastrofické filmy a seriály(snad nějaké jsou) neberou, tento mě ale vzal

plakát

Ash vs Evil Dead (2015) (seriál) 

Dokoukáno :-) První série byla nejen úžasná, ale i nejlepší ze všech seriálových sérií.a i díky ní je AvsED můj možná nejoblíbenější seriál vůbec. Posledních pár dílů bylo neskutečně ÚŽASNÝÝÝCH, že tohle by si měl pustit úplně každý, i když né každému padne do v kusu. Nejlepší postava byl Ash. Nejhorší Ruby, i když i ta se trochu zlepšila :) Epizody SPOILERY! MOŽNÁ! Pilot- Naprosto úžasné. Líbilo se mi, Ash konečně nasadil svou motorovku opět na ruky a hlavně si našel nové pomocníky, co hned tak nezhebli :D 2- O něco slabší, než vynikající první díl, hlavně kvůli tomu, že jsem se asi 14 minut nudil 3- Pro mě moc nezajímavý díl, vyvolávali a vyvolávali, pak to teprve začne. 4- Nejhorší díl. Začátek byl super, pak začala nuda :D 5- Je hned o kapku lepší, nejdřív z Kelly vyleze démon a pak mu Ash Ustřelí hlavu, ze který se lije voda. Co to kua bylo? :DD 6- Paráda. Nejdřív nic moc a potom začne řežba a démon skončí v kuchyni. SUPER! 7- Vojáci si myslí, že Ashe zastaví, ale Pablo a Kelly je rozmlátí. GENIÁLNÍ! 8- Super díl. Amanda, která mě v tom díle neštvala (jako v předchozích) zemřela, ale ten dvojtej Ash byl super. 9- Nejlepší díl! Skvělá atmosféra! Konečně zjistíme víc o knize mrtvých. 10-Pecka. Jen by mě zajímalo, co se stalo s Ruby. Snad zemřela :D.

plakát

Ash vs Evil Dead - Ash proti Ashovi (2015) (epizoda) 

Konečně v chatě!! Na stejné úrovni jako předchozí díl. Opět je to paráda a konečně se ukáže Bad Ash. SPOILER Škoda Amandy, ale Ash vs Ash bylo perfektní.