Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Publicistický
  • Krimi

Recenze (192)

plakát

Včelka Mája: Medové hry (2018) 

Já vím... je to dětský film. A jo... já už nejsem dítě. Ale prostě a jednoduše Včelka Mája byla součástí mého dětství. Nevím... prostě se ve mě více drží ta "stará" Mája. Tohle pro mě prostě nefunguje.

plakát

Penetrator 2: Grudge Day (1995) 

Většina těchto parodií se "pyšní" pouze zkomoleninou názvu. Tohle ale celkem ujde a více méně se to "drží" i předlohy.

plakát

Trapný padesátky (2017) (seriál) odpad!

Trapný, trapnější a nejtrapnější. I odpad je pro... tohle moc vysoké hodnocení.

plakát

V.I.P. (1998) (seriál) 

Ale jo... pamatuji si, že jsem se na to kdysi díval a asi mě to i bavilo, když jsem si na to vzpomněl i po takové době. A i když je to kravina, která si více méně ani tu jednu hvězdu nezaslouží, bylo to ode mě přeci jen pokrytecké dát tomu nejnižší hodnocení.

plakát

Star Trek: Discovery - Usmíření (2018) (epizoda) odpad!

Tak jsem se na to konečně dodíval... a teď žádám o povolení se jít vyzvracet, protože z tohohle hnusu co si hraje na Star Trek je mi fakt sakra šouflo.

plakát

Star Trek: Discovery (2017) (seriál) odpad!

Ne. Prostě ne. Discovery mě totálně nezaujalo. Postavy mají menší hloubku než čajový podšálek. Děj dílů je buď příšerně utahaný nebo naopak šíleně hektický. A nejvíce mě dostává lež producentů, že děj se odehravá v Hlavní časové linii (Prime timeline) Star Treku. J. J. Abrams aspoň přiznal, že chce takzvaně znovu nastartovat, nebo rebootovat chcete-li, celý Star Trek a tak vznikla alternativní časová linka. Tak jo fajn. Ale když mi někdo lže do oči tak jako tvůrci tohohle paskvilu, tak prostě ne. A nějaké pěkné vizuální efekty to nezachrání. Pro mě Discovery není Star Trek a je to totální propadák. 0%

plakát

Star Wars: Síly osudu (2017) (seriál) odpad!

A to jsem si myslel, že nic nepřebije Teletubbies... tupé, strašné jak po stránce děje tak vzhledu. Postavy mají hloubku asi takovou jako čajový podšálek. A to všichni grafici a animátoři dostali mozkovou mrtvici nebo co? Ne. Tohle prostě neklapne. 0/5

plakát

Castle na zabití - Křížová palba (2016) (epizoda) 

Miloval jsem tenhle seriál. Ale tato závěrečná episoda je prostě slabá. Na rovinu řečeno, zpackáná až běda.

plakát

Mise nový domov (2016) (pořad) odpad!

Aneb v kostce: ex-fetka "staví" fňuknám domečky. Možná že jsou příběhy těch lidí pravdivé. Možná, že úmysl tvůrců tohoto pořadu je upřímný. Ale to nic nemění na faktu, že z diváckého pohledu, je to totální kravina!