Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (27)

plakát

Hrozba smrti (2024) 

Ale joo, nedělní oddechovka. Čistě komediální bitkařina. Plný počet za skvělé herce a hlavně ta kamera geniální.

plakát

Bratři (2023) 

Bez svobody není život.

plakát

Dům běsů (2023) 

Z východu neustále překvapují. Ještě pár dní budu nad tímto filmem přemýšlet. Ono to přestane být zábava, až člověk zjistí, že je film podle skutečných událostí.

plakát

Druhá světová válka: Na frontě - Nadřazená rasa (2023) (epizoda) 

Dechberoucí záběry, nicméně proč z tohoto dílu vychází Sověti jako ti dobří?  Dále nesouhlasím s tím, že druhá světová válka začala napadnutím Polska. Rozhodně začala už obsazením ČSR. Je potřeba si uvědomit ty souvislosti v minulosti, aby se tato historie neopakovala, nicméně myslím si, že už se to děje. OSN je bezzubá a začínají se obsazovat cizí státy. Jsem zvědavý jak bude seriál pokračovat a v jakém duchu ukážou Sověty.

plakát

Special Ops: Lioness (2023) (seriál) 

Po zhlédnutí celého seriálu zůstává má recenze ze sedmého dílu, kterou sem s dovolením vložím. "Všeci (v tomto dílu) brečí a já nechápu proč? Nee ale vážně, kdybych věděl, že to bude romantický seriál, tak se ani nezačnu dívat." Myslel jsem, že ženy v armádě mají emoce potlačené, ale dle tohoto seriálu ženy do armády nepatří, tudíž doufám, že je to opravdu jen problém tohoto seriálu a scénáře.

plakát

Stvořitel (2023) 

Jsem jediný kdo fandil američanům? Nicméně ty bomby s nožičkama by se hodily do tunelů v Gaze, pokud by je nebylo potřeba 2 hodiny přemlouvat.