Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční

Recenze (197)

plakát

Nepřivolávej nic zlého (2022) 

Ani ne horor ,spíš thriller a drama. Ale každopádně je to film s pěkně hustou atmosférou o dánské rodině ,co si našla špatné přátele. Takže film byl  fajn ,ale pak mě napadaly otázky typu : To nemají v Nizozemsku sociálku? V Evropě se ztratí několik desítek středostavovských rodin a nikdo je nehledá? To se nikdo nesvěřil ,že jedou zrovna do konkrétní nizozemské prdele? A jsou v Nizozemsku opravdu tak odlehlá místa ,že by si tam nikdo nevšiml ,že se u jedné rodiny střídají děti jak na běžícím pásu? To se opravdu někdo  nechá svléknout a ukamenovat od někoho ,kdo není nijak ozbrojen a je ve stejné početní sile ,aniž by se pokusil nějak bránit? To jim to pořád takhle vycházelo a nikdy nenarazili na nějakého bouchače? Jo a pozor ,asi mám v komentu ,teda v recenzi spoilery.

plakát

Půlnoční klub (2022) (seriál) 

Od začátku to sice bylo nudné ,ale pořád jsem tak nějak věřil v poslední díl. A protože poslední díl to jako obvykle dokonale zabil ,dám jenom jednu*

plakát

Venuše (2022) 

Tak stručně. Celou dobu slušně atmosferické a napínavé a nakonec... Co vlastně měl znamenat ten konec? Jo a rozpáraný břicho si svorkovačkou fakt nespravíte.

plakát

Černý telefon (2021) 

Neměl jsem velká očekávání a musím říct , že to dopadlo docela dobře. zábava na tři.

plakát

Sebevražedný oddíl (2021) 

Na komiksárny nejsem ,ale když to někdo natočí tak trochu jinak ,může to být docela zábavné.

plakát

V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz (2021) 

Tak jo ,to by šlo ,příjemně mrazivá atmosféra , vymítání , kletba ,to všechno bylo fajn. Ale jaksi to líp než na tři nejde. Aspoň mě ne. Ale na druhou stranu musí člověk žasnout ,co dokáže chlap krátce po infarktu.

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

Vizuálně hezké ,skvěle zahrané ,ale nijak překvapující. Zábava tak asi na tři***

plakát

Zvrácená (2021) 

V první řadě bych poděkoval za geniální překlad původního názvu. Jeden by skoro čekal ,že se bude dívat na nějaký čuňačinky. No ,ale nakonec to byla příjemná hororová jednohubka s hezkou zápletkou a přiměřeně vkusným koncem.