Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční

Zajímavosti k filmům (12)

U mě dobrý

U mě dobrý (2008)

Když Franta (Dalibor Vinklát) vyběhne z hospody za Mrklasem (Bolek Polívka), venku hustě prší. Franta má však stále suché oblečení, až když doběhne ke kameře, objeví se na něm první kapky.

Tichá bolest

Tichá bolest (1990)

Postava Vítězslava Jandáka ve filmu říká: „Byl jsem kapitánem tankového praporu.“ Zajímavé je, že o rok později si Jandák velitele tankového praporu s hodností kapitána skutečně zahrál ve filmu Tankový prapor (1991).

Vládci chaosu

Vládci chaosu (2018)

Na začátku filmu jsou Mayhem tříčlenná kapela, hledající vokalistu. Toho následně nacházejí a je jím švédský zpěvák Dead. Ve skutečnosti však na tomto postu už před Deadem působili Messiah a Maniac.

Ghost Stories

Ghost Stories (2017)

Ve scéně, kdy dva chuligáni šikanují mladého Goodmana (Samuel Bottomley), si jeden z nich potáhne z cigarety a odhodí nedopalek. Potom mu položí k nohám lahev od piva. Pak následuje střih a v další scéně opět potáhne z cigarety a odhodí nedopalek.

Pat a Mat - Porucha

Pat a Mat - Porucha (1985) (epizoda)

V tomto dílu byly použity záběry z finálového utkáni Mistrovství světa ve fotbale v Chile 1962 mezi Československem a Brazílií. Komentuje ho Karol Polák.

Vesničko má středisková

Vesničko má středisková (1985)

Budova ředitelství národního podniku Dřevoplech byla ve skutečnosti budova ředitelství Tranzitního plynovodu.

Reklama