Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (21)

plakát

Venuše (2006) 

O´Toole v roli vitálního důchodce předvádí skvělý herecký výkon. Všichni ve vedlejších rolích mu skvěle přihrávali. Scénář se mi zdál velice povedený a škoda neproměněné nominace na Oscara pro PO´T.

plakát

Máš padáka! (2004) 

Variace na již existující Nebezpečné hry, ale celkem povedené.

plakát

Prázdniny pana Beana (2007) 

50 %, až poslední půlhodina v Cannes je opravdu dobrá. Tudíž slabé 3*

plakát

Bestiář (2007) 

Za + ke 2* se asi nejvíce zasloužil Marek Vašut , který v roli ministra exceluje. Jinak film dost jednoduchý , takový nablblý.

plakát

Zítra nehrajeme! (2006) 

Pěkné a milé Altmanovo rozloučení .... lepší 3* 65%

plakát

Štěstí na dosah (2006) 

Už i jenom pro to, že se tam Will naběhal víc než hlavní představitel v Apocalyptu ;-)

plakát

Žena ve vodě (2006) 

Pokud tento film Shyamalan napsal a natočil pro své děti, jak říká, tak jim udělal pěkný film. Když pominu jeho ostatní filmy, tak myslím , že se mu snímek povedl. Navíc má Giamattiho jako želízko v ohni, který odvádí hezký výkon ve své smutné postavě správce domu. Navíc se mi líbila ústřední melodie ......zkrátka pro mě pěkný film , nebo pohádka? :-)

plakát

Faunův labyrint (2006) 

Spíše se ale přikláním k tim 5ti * ..ovšem na úplný počet to není. Určitě nejlepší del Torův film , jak už tu bylo mnohokrát napsáno. Navíc takovou úzkostlivou a zároveň uvolňující atmosféru co vyvolává tento snímek, tak jsem u žádného dlouho nezažil. Vždy jak jde o děti jako např. v Hrobě světlušek , tak je to o to drsnější ....