Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (1 200)

plakát

Psychiatr (2018) (seriál) 

Fakt skvělý seriál, který člověka vtáhne tak, že se těší na další díl. Výborné obsazení, mezi herci to ladí. Doufám, že bude další serie.

plakát

The Titan (2018) 

Jak už tu zaznělo, slibný koncept a potenciál, který vůbec nebyl naplněn. Ale na Sama se dívá dobře :-)

plakát

Balada o Busteru Scruggsovi (2018) 

Svým způsobem zajímavý soubor povídek z divokého západu, které téměř vždy skončí špatně. Formát jsem nečekala, takže smrt Bustera v průběhu prvních 15 minutách mě zaskočila... pak jsem to pochopila. Asi nejlepší (i s dobrým koncem) byla povídka o zlatokopovi ( hey mister pocket :-)). Jinak je to něco, co s úspěchem docela brzy zapomenu.

plakát

Den dobytí Bastily (2016) 

Sice to není nic výjimečného a člověk to docela brzy zapomene, ale v danou chvíli se mi film líbil docela dost, hrál tu můj oblíbený Idris Elba, který, jak se zdálo, to nebral příliš vážně, nebo si to přinejmenším dost užíval, a bylo příjemné se dívat na pár záběrů z Paříže.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Nemůžu upřít charisma, hudbu, ani to, že jsem u konce brečela, ale obávám se, že mi film v hlavě dlouho nezůstane.

plakát

Ztratili jsme Stalina (2017) 

Popravdě docela zklamání. Z ukázky jsem čekala komedii a ono to nebylo zas až tak zábavné. Samozřejmě, jisté vtipné situace nastaly, nicméně nich nebylo tolik. Jsem ráda, že jsem film viděla, ale obávám se, že za pár měsíců nebudu vědět, o čem pořádně byl.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Tak trochu zklamání, obzvlášť ve srovnání s prvním dílem. Má to vše, co jste čekali, ale nic navíc a rolička Lucie Bílé mě doslova iritovala, neb bylo jasné, že se ve filmu objevila jen proto, aby mohla zazpívat závěrečnou píseň. Zlosyni nebyli dostatečně zlotřilí a už vůbec ne pořádně potrestáni.

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) 

Jediným plusem je Petr Kostka a představitelka princezny, jinak to je hrůza. Buď toporné dialogy nebo přehrávání, naprosto zbytečné postavy čertů, opakující se postavy zlého správce (Pavel Kříž takovou už hrál několikrát) a babičky (Jiřině Bohdalové jsem ji vůbec nevěřila) a ani to nezachraňují exteriéry. Prostě zklamání, které se stává tradicí Štědrého večera a kterou bych si s chutí odpustila.

plakát

Dirk Gently (2010) (seriál) 

Nějak jsem nepochopila smysl tohoto seriálu. Viděla jsem jen pilot a pár úsměvných momentů mě rozhodně nepřesvědčí k tomu, abych se dívala dál. Nadmíru bizarní.

plakát

Králova zahradnice (2014) 

Pěkný dobový film, který je příjemně civilní, naprosto nerealistický (setkání Ludvíka IV. se zahradnicí a jejich rozhovory), lehce originální, lehce romantický a lehce emocionální. Bohužel v sobě nemá nic, kvůli čemu by si ho člověk zapamatoval na delší dobu. Snad kromě herců....