Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi

Recenze (1 068)

plakát

Obřad (2011) 

V závěru sice zbytečně naivní, ovšem předtím moje gusto. Nesnese to samozřejmě srovnání s exorcistou. Výborné obsazení - Hopkins rulez.

plakát

The Tunnel (2011) 

Ač snímáno jakoby ruční kamerou, což mi málokdy lahodí, tentokrát se celkem zadařilo. Prostředí podzemních tunelů je atraktivní, náznak nebezpečí rovněž, přestože se nepouští tvůrci do žádnejch větších akcí, čekáme co se bude dít dál a nenudíme se. Napětí funguje zejména v závěrečných minutách, úvod naopak třeba překousnout.

plakát

Drive Angry (2011) 

Tak tentokrát Cage není úplně jako pěst na voko, ale zase někde něco špatně. Každá akce je tu předem oznámena s velkou pompo, rozjede se nabušená muzika a hurááá jdem na to. A nic. No není to úplný průšvih, jako oddechovku možno dát. Fichtner jasně zazdí Cage.

plakát

Odpoutaný Frankenstein (1990) 

Luxusní obsazení, luxusní režie, zajímavý námět. Jako mladej jsem to hltal hodně, postupem času samozřejmě kouzlo odeznívá, ale pořád je to silný průměr až skoro nadprůměr. Brimblovo monstrum je prostě dokonalé.

plakát

Prokletý (2009) 

Strašná pakárna. Je tu sice přehršel kvalitních lekanců, ale jako celek je to dobrý akorát tak na ránu do varlat - hrůza.

plakát

Sucker Punch (2011) 

Původně jsem chtěl dát plnej knedlik, jenže už v druhé snové sekvenci jsem se začal lehce nudit. Ono totiž co je platné, že akce je plná skvělých záběrů, když je každá na jedno brdo. Nejsem fanda draků (s čestnou vyjímkou Reing of Fire), takže další sekvenci jsem prostě přeskočil. A jak jsem tak upadal do letargie z monotónnosti a sledoval mizerný herecký výkon Emily Browningové, přistihl jsem se, že netrpělivě čekám na konec. A to byla poslední kapka, která shodila i čtvrtou hvězdu ze stolu. Konec se FAKT NEPOVEDL! Ovšem na druhou stranu je to stylovka jako stehno, přesně Snyderův styl. ZAJÍMAVOSTI: Roli Very Gorski měla původně dostat Angelina Jolie, ale odmítla. Stejně jako Rufus Sewell, který měl hrát Blue Jonese.

plakát

Tři dny ke svobodě (2010) 

Je sice třeba překousnout úvodní třicetiminutovku, která je trochu nudná a ruku na srdce i celkem zbytečná. Odměnou však bude dokonalý thriller, který je sice jen hříčkou scénáristy (neboť situace a jejich vyústění jsou celkem nepravděpodobné), ovšem uková diváka do křesla. Příběh o (odpusťte to otřesné klišé) nezdolatelné vůli milujícího člověka. Hardcore jako hovado řekl bych.

plakát

Tři (2005) 

Dvakrát odvázanej z toho nejsem, to chování postav je nepřirozený a nepravděpodobný. Když navíc řeknete, že nějaký film táhne jeden herec a tím hercem je Billy Zane, nemůžete čekat zázraky. Asi dobrý pro obzvláštnění vskutku nudného večera, ale nic extra.

plakát

Továrna oživlých mrtvol (2009) odpad!

Nehorázná kravina. Stacy Davidson je evidentně nadržený masturbant, protože tolik sexuálních narážek a vulgarismů v jednom filmu snad nesnese ani ten nejnamachrovanější uhrovitý hiphoper. Vyznavači krvavých detailů si sice přijdou na své, ale takovou bezduchost zřejmě budou vyhledávat jen v USA.