Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi

Recenze (1 068)

plakát

Sinister (2012) 

Bez hodnocení. Nemůžu dát hvězdy něčemu, co mě znepokojovalo ještě několik dnů po shlédnutí. Horor s tou největší možnou hutností, pro mě osobně extrémní psycho. Pokud se mě někdo zeptá "doporuč horor", nově dávám tento ačkoliv ho už nikdy nechci vidět znovu. Derrickson potvrzuje pozici!

plakát

Dredd (2012) 

Za mě OK, ovšem nutno podotknout, že co měl Dredd se Stalonnem nemá Dredd 3D a naopak. První zmiňovaný soudce je totiž osobnost kolem, které je budován jistý kult v průběhu celého filmu, ovšem zbytek nestojí za nic a vlastně tu je Dredd bez uniformy po takřka celou dobu. Dredd 3D je vizuálně velmi vydařený, Mega city 1 je prostě parádní, Dredd vypadá jako Dredd. Ale je tam tak nějak plácnutý, mohl to být prakticky kdokoliv jiný a nic by to na filmu neměnilo. To je trochu špatně. Jinak Urban se s tou svojí držkou na hlavní roli výborně hodí. Mimochodem také čuju pěkný soundtrack!

plakát

Chata v horách (2012) 

Vůbec to není špatný, nejenom nápad, ale i zpracování, na konci čeká fandy hororu skutečná lahůdka.

plakát

Temný příliv (2012) 

Nevěřil jsem ale je to opravdu bída. Na první akci čekáte přes hodinu, do té doby se autor šťourá ve svědomí hrdinů a nechá nás poslouchat debilní kecy. Jedna hvězda za podmořské záběry. Taky jich nějak extra moc není ovšem.

plakát

Rebelka (2012) 

Lidi prosimvás je to hlavně pro děti, tak klid. Více zde

plakát

Muž na hraně (2012) 

Ten konec je fakt debilní, ale jinak mi Leth zahrál na strunu. Komorní thriller, chvilkama mi to připomínalo Telefonní budku.

plakát

Gang Story (2011) 

MR73 se to ani náhodou nevyrovná, i tak ale Marchal podal opět výkon hodný zkušeného rejži. Má to napětí atmosféru, výborné obsazení.

plakát

Vendeta (2011) 

Pro mě naprosto ideální odpočinkovej kousek, bez nutnosti přemýšlení.

plakát

Hunger Games (2012) 

Čekal jsem teenagerovskou slátaninu, novou uměle vytvořenou modlu pro pubescenty, která vydatně vykrádá Battle Royale. Přesně to jsem také dostal. Ale tak nějak jsem na tu hru přistoupil a docela jsem se pobavil. Kixy to má to se ví, ale pro relaxační (ovšem veeeelmi dlouhý) večer to je ideální flák.