Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (989)

plakát

Pavučina hrůzy (2007) (TV film) odpad!

Hrozná idiotina... až mě zaráží, že něco takového mohlo vzniknout.

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Nezklamali, nepřekvapili. Na 4 hvězdy to asi je, i když vyloženě mnoho zapamatovatelných scén tam není. Trochu odfláklý konec s fontánou. Čekal jsem trochu víc. Například taková dvojka pirátů, tam bylo scén na pamatováka kýbl, tady tak dvě, tři. Ale spokojený vesměs jsem. Potěšila i Gemma Ward jako první panna nebo Astrid Berges-Frisbey jako ta chycená - kočeny!

plakát

Tajemství loňského léta (1997) 

Lepší průměr. Bavil jsem se, jen jsem fandil trochu jiným hercům a hlavní zabiják mi taky nepřišel zrovna dvakrát uvěřitelný. Jsem zvědavý na dvojku, pokud budu někdy mít to štěstí. Ale pozor, na zaplácnutí jednoho večera je to slušný.

plakát

Takešiho hrad (1986) (pořad) 

Tohle je ultrazábavná japonská blbinka, na které jsem se stal docela snadno závislým :D v tom dobrém slova smyslu. Od té doby, co ji vyměnily na Coolu za fear factor jsem byl zpočátku skeptický, ale jako nahrazení to je akceptovatelné. I když... FF bych tam taky ocenil. Nejvtipnější na celé soutěži je kromě disciplín samotných komentář! Ten frajer co to dělá k tomu snad byl zrozen...

plakát

Hra o přežití (1994) 

Pokud k průměru stačí, abych se bavil, tak jsem byl spokojen. Malé plus za pěknou přírodu, i když ten konec taky mohli scénáristi vymyslet lépe. Vždycky to ti zlí odskáčou. Jakoby to tak bylo v realitě.

plakát

Vycházející slunce (1993) 

Lehce nadprůměrná detektivka s dobře hrajícím Seanem Connerym, dobrou atmosférou a zajímavou zápletkou. Do čtvrté hvězdy chybí...hmmm... kdo ví. Třeba ji někdy dám, až se na to mrknu znovu. Určitě doporučuju na shlédnutí, není to žádné béčko, je to na úrovni.

plakát

Rango (2011) 

Zklamání měsíce. Možná je to trochu umocněné slovenským dabingem, ale hádám, že na celkový děj a příběh to moc vliv nemělo.

plakát

Na vlásku (2010) 

Až mě překvapilo, jak to bylo pěkné :o) škoda nevyužitého potenciálu Koně, mohla to být o to větší sranda!