Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný
  • Akční

Recenze (20)

plakát

Vytoč mého agenta (2024) (seriál) odpad!

Celé takové pitomoučké. Škoda peněz, času a dobrých herců.

plakát

Coco (2017) 

Hodnoceno školními dětmi po zhlédnutí filmu (věk 11 let): Úžasný dabing - skvělý výkon Šimona Fikara. Krásně ztvárněné zvířecí postavy. Celkově výborná animace. Některým vadila výrazná barevnost. Pěkné písničky. Dobře hodnotí dramatičnost děje. Líbí se i to, že se střídá smutek se štěstím a nadějí. Krásně dojemné. Děti by ocenily trošku kratší stopáž. Mnohým divákům může připomenout, jak důležitá je rodina a jak je důležité nezapomínat na ty, kteří už s námi nejsou. Je vhodný pro malé i pro dospělé. Rozhodně to není filmový kýč. Ukazuje, že smrt je součástí života a není třeba se jí bát. Motivuje k tomu, jít si za svým cílem. Je napínavý.

plakát

Cesta do tmy (2023) (TV film) odpad!

Skutečně tragické dílko. Klišé, dialogy, které snad psalo dítě… Bylo mi líto herců. Chvíli jsem váhala, jestli není točené jako parodie.

plakát

Princezna zakletá v čase 2 (2022) 

Neuvěřitelně pitomoučké. Elišce Křenkové není téměř rozumět. Ať hraje, co hraje, stále stejný herecký výraz. Něco jako úsměv by měla trénovat před zrcadlem. Nejsem si jistá, jestli mimika hradního medvěda je to pravé pro mladou hezkou herečku…

plakát

Po jedné stopě (2020) (seriál) 

Tenhle pořad mě hrozně baví. Skutečná cestovatelská dobrodružství, dva parťáci sympaťáci s neuvěřitelně pozitivním přístupem k životu. Skvělé průvodní slovo. Prostě radost sledovat.

plakát

Sedm schodů k moci (2023) (seriál) 

Výborný seriál. Eva Podzimková absolutně skvělá, výstižně zachytila přerod venkovské holky v totální mrchu. Ostatní herci také typově dobře vybraní a je radost jejich souhru sledovat - jistě zásluha režisérů. Seriál potvrzuje staré známé rčení, že kam čert nemůže, nastrčí ženskou...

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Prvoplánové, jednoduché, hloupoučké. Předvídatelný děj. Zcela mě minulo.

plakát

Buko (2022) 

Krásně zpracovaný film. Skvěle vybraní herci. Citlivě pojaté téma stárnutí.

plakát

Arvéd (2022) 

Za mě nudné klišé plné nekonečných dialogů, výkon Michala Kerna na mě působil dojmem ochotnického divadla, z deseti diváků v sále tři spali a dva si mezi sebou hlasitě povídali. Téma   zajímavé, ale zpracování hodně pokulhává.

plakát

Jedině Tereza (2021) 

V nabídce mnohdy ubohoučkých českých komedií rozhodně milé překvapení. Po dlouhé době jsem se i několikrát upřímně zasmála.