Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (1 205)

plakát

Accident Man 2: Zabijákova dovolená (2022) 

Prvních 20 minut je čistá katastrofa a poprvé jsem u toho usnul. Zbytek jsem dojel právě teď a musím říct, že kdyby měl film o deset minut míň, tak se hovno stane. Od jistého momentu to je jen kecy, bitka, kecy, bitka. Vrcholem je asi souboj s nezničitelným klaunem, který nakopl film do úplně jiné roviny. Škoda těch volovin předtím. Bohužel ani díky skvělému klaunovi nebo snažícímu se ninjovi to není na víc než 2.

plakát

Agáta Jaromíra Soukupa (2022) (pořad) odpad!

Kačeně Brožový ještě tehdy vyšvihnul rovnou celý seriál, ale na Kakátě už Jarouš musí šetřit. Celkově by se tohle dalo shrnout větou: Středobod vesmíru a rozhoďnožka zlatokopová  vedou...ehmmm....dialog.

plakát

Air Force 2 (2006) 

Mno tak snaha byla no...film na hraně únosnosti, ale odpad ani náhodou. O scénáři se tu bavit nebudeme :-), hercích snad až na jednu vyjímku radši taky ne, ale výprava byla celkem slušná, jen s tim umět naložit ještě trochu líp, a dalo by se to snýst mnohem víc.Nebo taky ne...

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Je to sice parádní sitcom,ale kvalit takových black books nebo červeného trpaslíka nedosahuje ani náhodou! Přesto povedených 90%!

plakát

Akta Z (2008) (seriál) odpad!

Směšná fraška, která se snaží být autentická, ale daří se jim to, asi jako by papež hrál v pornofilmu. Působí to až neskutečně trapně. Věková hranice tak 12 let, protože mi netvrďte, že by tohle mohl vážně sledovat dospělý jedinec. Pokud ovšem není potomek roztleskávačky a quarterbacka, to by ovšem bylo za *****.

plakát

Alien vs. Predator: Redemption (2010) (amatérský film) 

Pokud to vezmu zcela koncepčně, je to na velmi vysoké úrovni. Když si uvědomíte, že to stálo 500 $......Zajímalo by mě, jak by si Popov poradil s takovým rozpočtem 100 000 000 $. Dejte mu někdo tenhle rozpočet a veškerý patlalové po Predator 2 se můžou jít oběsit. Pěkně jeden vedle druhýho. Jestli by se úplně nezbláznil, jak se to kolikrát filmařům stane, když dostanou ranec, mohlo by to vypadat hodně zajímavě. Tohle je rozhodně jeden z nejlepších krátkometrážů.

plakát

Ally McBealová (1997) (seriál) 

Hvězdička za Petera MacNicola,druhá za Lucy Liu a 3. za fišismi.