Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hera se musí zodpovídat Nové republice, zatímco v daleké galaxii dojde k opětovnému shledání. (Disney+)

Recenze (36)

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád je to blbé jak necky a kdysi geniální stratég Thrawn je tu za pořád za pupkatého strejdu v dobrém rozmaru, jehož aktuální vojenská taktika nedává moc smysl. Tradiční neschopnost stormtroperů zasáhnout cokoli na dva metry asi nemá cenu řešit. Ale abych jen nehejtovala - ty želvičky jsou vážně roztomilé. Tímhle dílem se Ahsoka definitivně posouvá do kategorie vhodné pro děti do deseti let. (Ale možná má na nás Filoni připravený svůj oblíbený twist: .. a v závěru obětujeme jednu z hlavních postav, aby to mělo taky nějakou hloubku.) ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrcům dramaticky dochází kadence nápadů a začíná se z toho stávat šablonovitý počin s generickou akcí a smyčkou stále opakujících se soubojů a rádoby hype scén. Trochu Witcher, trochu Mandalorian, osudovost je pryč a navíc tu máme zvířátka ve stylu Jar Jara Binkse. A zmiňovat to, že scény z ve vesmíru značně kopírují fantastickou sekvenci se seismickými náložemi z Epizody 2, je vlastně zbytečné. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Priemerna epizoda s jednou mecikovou saradou "filozofa" Baylan-a s Ahsokou a predlhou nelogickou "potyckou". Ze je "nelogicka" berte s velkou nadsadzkou, toto je SW a teda vacsina je takych. Kazdopadne okrem heroickych uskrnov kladasov sa neudeje nic. Najlepsie to zhodnotil Thrawn, totiz, ze "dobri" stracaju cas. Suhlasim, ako divak som cca polovicu casu epizody stratil meh, od predposlednej epizody som mal rozhodne vecsie ocakavania. Snad budu naplnene tou zaverecnou. ()

inmax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že nejlepším ukazatelem kvality tohoto dílu bylo, že byl najednou konec a na hodinách bylo o 40 minut víc. Ale stejně mám pořád takový pocit, že se jede na půl plynu. Viděl jsem Ezru, jak skáče z jednoho toho vozítka na druhý a likviduje banditi jak otravné mouchy. Viděl jsem Shin, jak bojuje do posledního dechu, že se prostě nevzdá. Bohužel je asi moje představivost bohatší než ta scénaristů. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Senátní výbor mě fakt nebavil. Nová Republika působí jako nesympatická banda plná byrokratů a Filoni si v politických debatách není tak jistý jako George Lucas. Jeho prequelové epizody byly tehdy nadčasové, Filoniho rozmluvy přináší jen stokrát slyšené klišé. S příběhem v nové galaxii jsem zatím v míru. Baylan dokáže být nadále nejzajímavější postavou a to mu k tomu stačí jedna zajímavá věta. Ezra, Sabine a Ahsoka předvádějí svůj standard. V epizodě mi chyběl moment překvapení či snad konflikt mezi hlavními postavami, kteří si bezvýhradně věří a jedna nemá důvod zpochybňovat činy toho druhého. I když tady by se dalo lecco a leckomu vyčítat. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama