Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Fantasy

Obsahy (26)

Cizinka - Ozvěny

Cizinka - Ozvěny (2022) (epizoda)

Úvodem do nové série se dozvídáme něco více o Jamieho (Sam Heughan) životě ve vězení Ardsmuir. Příběh dále pokračuje na Fraserově hřebenu s příchodem starých známých, kteří s sebou nesou i problémy.  Každý pomáhá novým příchozím se stavbou jejich obydlí. Na Jamiem je velké rozhodnutí, které by ho oddělilo od Claire (Caitriona Balfe).

Cizinka - Nikdy, má lásko

Cizinka - Nikdy, má lásko (2020) (epizoda)

Claire (Caitriona Balfe) se objevuje na neznámém místě obklopena muži Brownovými. Je mučena a týrána. Souběžným příběhem je paralelní svět, kde jsou všichni podivně šťastní. Jamie (Sam Heughan) svolává muže pro záchranu Claire. Roger (Richard Rankin) a Brianna (Sophie Skelton) mezitím cestují domů. Nakonec jsou všichni v bezpečí.

Cizinka - Nové začátky

Cizinka - Nové začátky (2020) (epizoda)

Na Fraserově hřebeni se dějí divné věci, a tak Brownovi vytvářejí bezpečnostní výbor, a žádají Jamieho (Sam Heughan), aby se přidal. Brianna (Sophie Skelton) s Rogerem (Richard Rankin) se dozvídají, že Jemmy slyší kameny. A to znamená jediné. Musí se rozhodnout, jestli odcestují. Ian (John Bell) všechno zjišťuje o budoucnosti. Brownové se ale v epizodě naposled neobjevují, museli se vrátit pro rukojmí...

Cizinka - Nechť mě provází milosrdenství

Cizinka - Nechť mě provází milosrdenství (2020) (epizoda)

Claire (Caitriona Balfe) s Briannou (Sophie Skelton) se vydávají hledat mušle pro léčebné důvody, ale nejsou samy. Jamie (Sam Heughan), Roger (Richard Rankin) a Ian (John Bell) se mají setkat s Bonnetem (Ed Speleers), ale potkává je nemilé zjištění. To bohužel potkává i Claire s Briannou. Brianna se ocitá na cizím místě s mužem, kterého už nikdy nechtěla spatřit. Začíná záchranné pátrání, kde se do nebezpečí dostává i teta Jocasta (Maria Doyle Kennedy).

Cizinka - Nestvůry a hrdinové

Cizinka - Nestvůry a hrdinové (2020) (epizoda)

Když se milice rozpadla, vydali se muži z Fraserova hřebenu na lov. Naneštěstí se Jamie (Sam Heughan) setkává se zmijí. Bojuje s jejím jedem statečně, až mu nakonec zmije zachrání život. Je naplánovaná schůzka s Bonnetem (Ed Speleers) a velice rychle se blíží.

Cizinka - Ustavičná adorace

Cizinka - Ustavičná adorace (2020) (epizoda)

Claire (Caitriona Balfe) se podaří její hra na Boha a zachrání dvojčata léčbou z budoucnosti. Při tom se potýká se vzpomínkami z dvacátého století. Roger (Richard Rankin) se konečně dozvídá pravdu o Bonnetovi (Ed Speleers). A Jamie (Sam Heughan) se musel poprat, aby zničil důkazy o jeho zradě. Nově se v našem příběhu objevuje koťátko Adso.

Reklama