foto

Tim Downie

  • nar. 1977
    Hitchin, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 I Love My Mum
Mercy
2017 6 Days
Transformers: Poslední rytíř
War Machine
2014 Paddington
2012 Bídníci
Titanic (TV film)
2011 Diagnosis Superstar
2010 Králova řeč
2009 Micro Men (TV film)
2008 The Gatekeeper
2004 Shooting Shona

TV seriály

2020 Cizinka (TV seriál)
Famous Last Words (S05E08)
The Ballad of Roger Mac (S05E07)
Better to Marry Than Burn (S05E06)
další epizody (4)
2018 Cizinka (TV seriál)
Wilmington (S04E08)
Common Ground (S04E04)
America the Beautiful (S04E01)
2017 Chewing Gum (TV seriál)
Orlando (S02E04)
2016 Zpupný krákal (TV seriál)
2015 Hoff the Record (TV seriál)
Jekyll a Hyde (TV seriál)
Black Dog (E05)
Tripped (TV seriál)
2013 Count Arthur Strong (TV seriál)
Father Figure (TV seriál)
Heading Out (TV seriál)
Plebs (TV seriál)
Miranda (TV seriál)
Pouto nejsilnější (S03E06)
Skins (TV seriál)
Fire: Part 2 (S07E02)
Fire: Part 1 (S07E01)
2012 Toast of London (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
Obchodní tajemství faraonů (S08E02)
2011 The Royal Bodyguard (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
This Is Jinsy (TV seriál)
2009 The Legend of Dick and Dom (TV seriál)
2007 M.I.High (TV seriál)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1993 Conjugal Rites (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky