Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Statečné srdce

Statečné srdce (1995)

Statečné srdce je film, který ztvárňuje příběh o legendární postavě jménem William Wallace. Historie je sice oproti filmu trochu jiná, přesto však Mel Gibson natočil historické dílo, které má skvělou atmosféru a které je pro mě víc než jen film. Statečné srdce a jeho soundtrack je pro mě srdcová záležitost!

Interstellar

Interstellar (2014)

Vesmír je něco úžasného. A tento film je úžasný úplně stejným způsobem! Bavil jsem se v kině od začátku až do konce. Nolan + Zimmer , tihle dva jsou opravdu sehraný tým!

Otcové a dcery

Otcové a dcery (2015)

Trhalo mi to srdce! Po druhém shlédnutí musím říct, že citlivé duše rozloží hlavně soundtrack. Příkladem může být skladba "From Night to Dawn" , nebo "Dad Is Back" . Skladateli klobouk dolů! Malá "Katie" tu roli prožívá natolik, že "Jake" hraje v rytmu s ní a vzniká z toho opravdu silný příběh.

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016)

Mel Gibson se po čase vrátil jako režisér a opět předvedl skvělý výkon! Pokusil se vlastně vytvořit druhé Statečné srdce, jen tedy v jiném v příběhu. A i když jsem si tento film vychutnal v kině v lepším ozvučení, nemůžu dát víc jak za 4* . Tak nějak, něco tomu chybělo.