Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Biografie (7)

Rachel McAdams (herečka)

27.12.2013

Lze s úspěchem tvrdit, že se kanadská rodačka připravovala na dráhu herečky celý svůj život. Poprvé ochutnala, jak chutná herectví ve svých sedmi letech. Od svých dvanácti pravidelně vystupovala v divadle a školních představeních. Kultura ji tak očarovala, že původně zamýšlela univerzitní dráhu v oblasti kulturních studií, ale… (více)

Emma Stone (herečka / producentka)

09.09.2013

Už od raného dětství byla Emily „Emma" Stone přitahována k jevišti jako magnet. Poprvé se ocitla na prknech, která znamenají svět, v jedenácti letech v místním divadle v Glendale ve státě Arizona. Během dospívání vzhlížela k ikonám komediální scény jako jsou Bill Murray, Gilda Radner nebo Charlie Chaplin. Právě odtud pochází… (více)

Emma Watson (herečka)

22.08.2013

Emma strávila dětství v britském Oxfordu, kam se ve svých pěti letech přestěhovala po rozvodu svých rodičů z Paříže. Když se v devíti letech dozvěděla, že byla vybrána do hlavní ženské role ve fantasy sáze Harry Potter, neměla pravděpodobně vůbec tušení, do jaké míry to změní její život a jaké dveře se před ní díky tomu otevřou… (více)

Jennifer Lawrence (herečka / producentka / scenáristka)

22.08.2013

Když se Vám podaří spojit cílevědomost, pracovitost a jedinečný talent, můžete si být jisti, že výsledkem bude něco mimořádného. Jennifer Shrader Lawrence věděla od začátku, kým chce být. Vyrůstala se dvěma staršími bratry v Kentucky, kde jako malá účinkovala v místním divadle, dokud se ve čtrnácti letech nerozhodla, že zkusí… (více)

Teryl Rothery (herečka)

02.02.2011

Rodačku z Britské Kolumbie to již od ranného dětství táhlo k showbyznysu. Poprvé zaujala ve 13 letech v muzikálu "Bye Bye Birdie". Od té doby se objevila, ať již jako hlavní či vedlejší postava, v několika desítkách seriálů. Její nejvýznamnější rolí se stala postava Dr. Janet Fraiserové ve slavném sci-fi STARGATE SG-1. V… (více)

Michael O'Hare (herec)

03.11.2008

Absolvent slavné umělecké školy Juliard a Harvardovy univerzity dal o sobě poprvé vědět v úspěšném divadelním dramatu „A Few Good Men“. Během následujích let se naplno věnoval divadlu. Od roku 1976 dostává episodní role v mnoha amerických seriálech, z nichž nejvýznamější byla role Kap. Johna Sinclaira v kultovním sci-fi BABYLON… (více)

Bruce Boxleitner (herec)

01.08.2007

Otec čtyř dětí se během své kariéry objevil ve více než stovce televizních a filmových rolí. Největší otisk v televizní tvorbě zanechal díky nezapomenutelnému ztvárnění Johna Sheridena ve slavném sci-fi BABYLON 5. Bruce se objevil v celkem 88 episodách a čtyřech navazujících filmech.Kromě hraní se také věnuje tvůrčímu psaní. Je… (více)

Reklama