Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor
  • Akční

Recenze (1 385)

plakát

Iveta (2022) (seriál) 

Posledni dil nakonec ponekud vylepsil dojem, ale jsou to hodne slaby tri hvezdy. V polovine 80. let se mi jako decku Iveta hodne libila. Bylo prijemny, kdyz nekdo ukoncil nadvladu podivnosti jmenem Zagorka. Proto moc nechapu ten skok, co predvedli scenaristi na konci. Sepesi se zabil, strih, rok 88 a na telefonu Staidl. Mezitim jako nebylo nic? Megahit Léto nikdy neexistoval? Divny. Dalsi, co se moc nepovedlo, byla volba Fialove do hlavni role. Posledni dobou je ji vsude moc a k tomu za posledni leta dost zosklivela - pryc jsou casy Vinaru. Naopak prekvapive dobrej part sehral Brzobohaty jako Lada Staidl. No a samozrejme, tradicne spolehlivy prvotridni vykon podal Mirek Hanus. Po zhovadilostech, jako Pripad Roubal nebo Guru, jde tvorba Novy na Voyo pomalu, ale jiste nahoru. I kdyz treba Petra Janu byla lepsi zpevacka, Iveta mi nikdy nevadila a ten osud bych ji nikdy nepral. Doufam, ze se vsichni ti mamrdi, co se kolem ni pozdejc motali, budou jednou smazit v pekle. Zejmena to odporny tlusty prase Pavel Novotny!

plakát

Životní trefa (2022) 

Neoriginalni a typicky americke. Nicmene na vypln sobotniho odpoledne idealni. V Uncut Gems jel ale Sandler jiny bomby.

plakát

Advokát (2022) (seriál) 

Odpoved Netflixu na Bosche od Amazonu se prekvapive povedla. Trochu jsem mel obavy z predstavitele Mickeyho Hallera, ale nakonec se ukazaly jako liche. Manuel Garcia - Rulfo byl vybornej i kdyz v knihach jsem si Hallera predstavoval trochu jinak. Vyhrady bych mel k adaptaci na dnesni podivnou dobu, ale bez toho dneska holt nenatocite ani home video. Tesim se na pokracovani, Connelly je kral!

plakát

Noc v Eagle Inn (2021) odpad!

Hned jak se nam na zacatku predstavi dvojice hlavnich protagonistu, bylo kazdemu pricetnemu divakovi jasne, ze od odpadu zachrani tento snimek jen nejaky neslychany zazrak. Ten se samozrejme nestal.

plakát

Přání Ježíškovi (2021) odpad!

Syn ve strednim veku (pochopitelne uspesny podnikatel) si na vanocni rodinnou veceri, misto dlouho ocekavane pritelkyne, privede pritele Alese. Rodice samozrejme ani nehnou brvou a matka jeste spiklenecky synovi posepta do ouska, ze je to fesak. Dekujeme, jsme svetovi.

plakát

Mstitel (2021) odpad!

Ty uchyly, co tomuhle davaji ctyri a pet hvezd, okamzite nechat utratit na statni naklady.

plakát

Kurz manželské touhy (2021) 

Vicemene neskodnej blabol, kterej tahnou herci, zejmena Vasil Fridrich a Radek Holub. Na vyplneni casu na pohodu.

plakát

Pahorek (1965) 

Strasne urvanej film s obcas nepochopitelnym chovanim hlavnich postav, vcetne Conneryho, kterej tady nijak zvlast nezazaril. Frajer Luke nebo Motylek jsou kvalitou o parnik jinde.

plakát

Ozark - Season 4 (2022) (série) 

Tahle rodina mi bude fakt chybet. Jednoznacne to nejlepsi, co kdy Netflix vyrobil a to s odstupem! Finale mohlo byt lepsi, ale i tak patri k tem lepsim. Jason Bateman dokazal, ze je Pan herec!