Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (339)

plakát

Šarlatán (2020) 

Míň nechutných scén se zvířaty a možná by to bylo i na pět hvězdiček.

plakát

Rocketman (2019) 

No upřímně jsem se toho teda moc nedozvěděla, ta muzikálová forma mi nevyhovala a s borhap to srovnatelný podle mě není, ale písničky jsem si zpívala, kostýmy ocenila a Tarona Egertona zalíbila.

plakát

Doktor Flastr (1998) 

Celý film postaven na skvělém Robinu Williamsi a dojemné hudbě a stejně to funguje.

plakát

Gerald's Game (2017) 

Do posledních dvaceti minut jsem byla celkem mile potěšena, líbila se mi retrospekce, halucinace, filozofický kecy a to mystično, ale ten vrah, co ji ušetřil a nebyl halucinace ale reálná bytost.. To bylo na mě moc. Naprosto irelevantní, neviděla jsem v tom jediný význam a navíc tím zkazili celou pointu filmu. Chápu ale, že se tvůrci snažili držet co nejvíce předlohy, čili tohle vytknout asi ani nemůžu.

plakát

Díra (2019) 

Až na ten otevřenej konec perfektní.

plakát

Johanka z Arku (1999) 

Nevěřím, že jsem se zvládla na tu hereckou katastrofu jménem Milla Jovovich dívat 2 hodiny 40! Upištěná, afektovaná, ubrečená, no mě to normálně vysilovalo se na ni jenom dívat. Těch posledních 40 minut už byly taky celkem otrava a nepřebil to ani Dustin Hoffman. Zkrátit to o hodinu a vyměnit herečku, nebylo by to tak strašný, naopak - byla by to hezká historická podívaná..

plakát

All That Jazz (1979) 

Skvělá hudební představení, hudba, choreografie a hlavní postava v podání Mariana Čekovské..ee Roye Scheidera. Finální vystoupení Gideona jen třešnička na dortě.