Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (162)

plakát

Dealer (1996) 

Ó, ó, ó...Franke, Franke, Franke. Když se to se.. tak se to se..

plakát

Svéráz národního lovu v zimě (2001) 

Vysokou laťku, kterou postavily první dva díly volné série se překonat nepodařilo, ba se k ní ani nepřiblížuje. Vtipných momentů je tu pramálo. Co mě opět uchvátilo, byly nádherné exteriéry.

plakát

Svéráz národní politiky (2003) 

Už to není ono. První dva díly jsou bezkonkurenční. Už Svéráz národního lovu v zimě byl slabý, toto nepřímé pokračování v sestupné tendenci pokračuje.

plakát

96 hodin (2008) 

Účel světí prostředky. Liam Neeson jde přes všechny mrtvoly (spoustu mrtvol) a nic mu není dost svaté. Tedy až na jeho rodinu. Není to sice precizně vyšperkovaná filmařina, to lze ovšem lehce odpustit. Od začátku akce střídá akci a nedá vám vydechnout. A Liam je cool, fakt cool.

plakát

Pozor, banditi! (1951) 

Podprůměrný válečný film ale ještě koukatelný.

plakát

Osamělá plavba (1985) 

Už jeden z podtitulů jenž zní: "Sovětská odpověď na amerického Ramba," dává leccos tušit.

plakát

Bavorák 2 (2006) 

Velice jsem se na tenhle film těšil. Ale po shlédnutí musím konstatovat, že se mi líbil jedině obrazově. Ruská zdumčivost zasazená do sychravého podzimu. Dějově, ale celkem chudé.

plakát

Tajná zbraň (2006) odpad!

Opravdu, jak zde bylo již zmíněno, člověk by podle názvu a první poloviny filmu předpokládal, že se bude jednat o špionážní film, jehož hlavním tématem bude jakási tajná zbraň. Kdepak. Snímek nedrží dějovou kontinuitu a jako by byl poslepován z několika nesouvisejícíh částí. Nudný a laciný šmelc. Jedním slovem - slátanina.

plakát

Noc patří nám (2007) 

Bujaré tóny disko hudby postupně nahrazuje ponurá hudba, tak jak atmosféra postupně houstne. Zdařilá kriminálka, přesto mi tu něco chybí. Nejspíš nějaký charismatický představitel "temné" strany. Na druhé straně stojí charismatický Joaqin Phoenix, který nezklamal. Ten a pár silných momentů zaručilo že jsem se bavil. Silnější ***.

plakát

Sedmé nebe (1996) (seriál) odpad!

Příblblá a nechutně moralizující náboženská agitace vyvolávající dávicí reflex.