Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (293)

plakát

Atlanta (2016) (seriál) 

první dvě série skvělé, dokonalé, vtipné, chytré až legendární - epizoda s montaguem, teddy perkins, mohl bych pokračovat... ale přesun do evropy a epizody mimo plot mi absolutně nesedly, nějak jsem se protrápil 3. sérií ale už si ani nepamatuju, jestli jsem  začal sledovat  tu 4.... a je mi tak nějak úplně jedno, jestli to dosleduju nebo ne, to je nejhorší, co seriál může potkat.  ps. proč je van s něma v evropě a proč se chová tak divně??)

plakát

Svatý pavouk (2022) 

ta hudba....... z toho jde hned mráz po zádech a tak to pokračuje během celého filmu. a to i přesto, že se sem tam z ničeho nic objeví i skoro humor vyplývající z absurdit(např. když přijde scéna s postavou z plakátu) , které během příběhu vznikají. hodně silné.

plakát

Babylon (2022) 

margot robbie hraje jako emma stone, nikdy jsem ji moc nemusel, ale tady totálně zahvězdila. úvodní sekvence je tak brutální, že jsem si říkal, že pak už se v tom filmu nedá jít nahoru.. no moc nedalo, ale pořád skvělé scény, zejména natáčení na place a honička pro kameru. opravdu skvělé herecké výkony všeobecně, pitt, calva a co si tam střihl tobey maguire, to je taky na oscara. chazelle je první liga, navíc s hudbou snad neumí šlápnout vedle. dokonce mi ani nějak moc nevadila otrávná cinemofilní scéna na konci, asi tím, že jsem to viděl v kině, tak i tohle sedlo a bylo působivé.

plakát

Poslední království (2015) (seriál) 

podařilo se relativně udržet kvalitu a můj zájem během všech sérií, už jen za to, to zaslouží vysoké hodnocení. ale není to topka, na to jen to přece jen příliš televizní a klišoidní (twisty jen proto, že se blížíme na konec sezony). nicméně dobré postavy, samozřejmě beoca, aldhelm, hild, alfred, od určité doby si mě hodně získal haesten (aethelflaed, aethelflaed, aethelflaed! how many time do i have to repeat that stupid name?), dark aethelwold a v poslední sérii aelswith. naopak mě zklamala v poslední sérii linka Bridy, přecejenom postava s hláškama typu "i am a woman. i have tits." zasloužila víc, než aby se z ní stal retard, aspoň ten její uplný konec to trochu zachránil..

plakát

John Wick 3 (2019) 

po tom filmu se citim, jako by mi odumrela cast mozku

plakát

Šampioni (2023) (pořad) odpad!

Prima a retardovane dno, name a more iconic duo..

plakát

Docent - Lesní vražda (2023) (epizoda) 

Typická strachova picovina, preafektovane herectví, radobyvtipny "humor", nulová invence v kamere/rezii, vyloženě toxicke postavy. Samozřejmě jako by se to odehrávalo v roce 2005, vylozene mě pobavilo, jak tam pobíhají s mapou v ruce a hledají na ni místo cinu

plakát

Jukebox Honzy Dědka (2022) (pořad) odpad!

retardovany koncept provedeny extremne amatersky moderovany nejmene vtipnym clovekem v republice, co by se asi mohlo pokazit? videl jsem cast dilu s kohakem a i kdyz nesnasim jeho totalne trapny pokus o humor, tak respekt za to, ze se aspon snazil tu show nejak udelat namisto tvurcu.. nebyt jeho, tak je tam regulerne jen trapne ticho. bylo mi smutno za tu holku z lidu, co tam jako mela delat, tvarit se, ze tam nekdo nepusobi jako po lobotomii?? horsi nez soukup, tvurce poslat do ruska nebo nekam, at uz tady neprzni mozky lidi prosim.

plakát

Přání k mání (2017) 

musim rict, ze jsem brutalne prekvapeny, tento film me uplne minul, ale realne je to jedna z nejlepsich ceskych komedii poslednich let. a jeste vice me prekvapuje, ze to neni v zanru typicky ceskych komedii, kde musi byt tragikomika a pokud mozno zli komunisti, ale rodinna/teen komedie. proste nechapu, tohle se totiz tady jinak vubec netoci. nijak mi nevadil ten fantaskni svet, naopak mi to dost sedelo a dokonce ani detsti herci a cvancarova. kdyz to srovnam s konkurenci, coz je desive trapna nuda andel pane, tak je tento fillm jeste vice zlaty. •••edit23••• je to nejlepsi cesky typicky vanocni film, odted to sleduju kazde vanoce jako tradici. nerozumim, proc je tam ta francouzska linka, ale sedi to tam uplne dokonale

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Příjemná jednohubka, ale nic moc navíc.. Jakože kromě wednesday tam nevidím nějakou zajímavou originální postavu - a ani ta není originální, ale je aspon zábavná. Přijde mi to všechno natočené jako by na jistotu. možní problím, že díla na které to navazuje jsem neviděl, tak mě třeba úplně totálně minuly některé postavy (konkrétně ten holohlavec, dost nezábavný cringe)