Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (11)

plakát

Chlapectví (2014) 

Udělat tento film muselo být životním Linklaterým rozhodnutám. Káždý rok budeme pár dnů točit film, uvidíme co na to za 12 let řeknou. Děj ukazuje rodinný život a vývoj jedince, ne jen něj, ale celé rodiny. když pomineme vožraly, se kterými žije matka hlavní postvy, tak děj nemá žádnou zápletku, u "životopisného" filmu nelze čekat. Nejvíce cením, jak se se "sociála" stane osobnost, která má své názory a cíle. Vidíme, jak Mason z malého chlapce proplouvá životem, ztratí panictví, zažije zklamání první láskou. Čeká se co se stane, otřese se, zkouší novou životní misy na jejímž konci čeká nová výzva v smyslu lásky...

plakát

Palmer (2021) 

Na začátku si řeknete co čekat od filmu, kde Justin je zamindrákovaný kriminálník, který nepromluví. Celkově film ukazuje hodnotu člověka, která se stále vyvijí až do hodnot, které si hlavní postava nedokáže představit. Ukázka toho, že v každém z nás je něco dobrého.

plakát

Rohy (2013) 

Hodně ujetý film s těžkými smysly hloubkou. Samotný název představuje něco nad čím se je třeba zamyslet. Postava Iga nám ukazuje, zklamání, bolet, kterou máme každý v sobě, hlavně zde převažuje své přesvědčení a touha po odkrytí pravdy, kterou je třeba ukázat všem. Harry Potter v psycho dramatu s prvky metafory? Proč ne !

plakát

Pátrání (2018) 

Bohužel provedení filmu naprostá hrůza, ze začátku pohled na monitor do oken kamer, internetu facebooku nevadí, ale že to takto vydrží celý film? Nesmyslnost sama o sobě, jste v pokoji děláte něco na PC a na monitoru máte v rohu kameru, která na vás míří a koukáte na sebe, policistu, který vede případ vaší ztracené dcery nikdy osobně nevidíte, jen sní voláte přes kameru. Ztratí se vám dcera, jen sedíte a pátráte přes počítač, nevyjdete z pokoje, též záběry na zpravodajství v televizi nemožné, nesmyslné. Klikání, video hovory pohled do mobilu, počítače fajn nápad, ale ne na celý film. Když pominu zpracování a vizuální stránku filmu, tak scénář a závěrečná zápletka a její vyostření převládá, proto hodnotím čtyřmi hvězdami, a to opravdu s odřenými uši.

plakát

Upgrade (2018) 

Po nezáživném začátku jsem nečekal, že mě to chytne. Průběhem filmu, kvalita stoupá, hlavní postava získává větší dramatičnost. Hudební a vizuální stránka též stojí za pochvalu. Nečekal bych, že mistr horrorů, jakým je Leigh Whannell natočí skvělé akční Sci-Fi.

plakát

Winchester: Sídlo démonů (2018) 

Po slehnutí filmu musím říct, že se jedná o jednu velkou slátaninu. Začátek vypadal hodně slibně, lekačky atd.. v průběhu filmu odumírá děj a akce. Čekal jsem, že dvojčata Spierigovi přinesou lepší film, jedná se ale o dost horší snímek jak jejich Jigsaw. Uvidíme co ukáže budoucnost, třeba natočí něco konkurence schopnějšího jejich nejlepšímu filmu Predestination, který má opravdu rád.

plakát

Deadpool 2 (2018) 

Milé překvapení, lepší jak první díl

plakát

Duel Jaromíra Soukupa (2017) (pořad) odpad!

Dívím se, že Rada pro rozhlasové a televizní vysílání tento kekel ještě nezakázala!

plakát

Fakjů pane učiteli 3 (2017) 

Dosud jsem nepochopil proč film, který v Německu šel do kin v říjnu loňského roku přišel do kin až teď, po půl roce. Rád jsem si počkal, po dlouhé době film, u kterého jsem se zasmál. Rozhodně v mém hodnocení hodnocení třetí díl řadím výš než předchozí díl, ale na první díl nemá. Rozhodně stojí za shlédnutí.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Nejlepší film co existuje, za tím si stojím! Pokaždé se na něj rád kouknu a nikdy neomrzí!