Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Oblíbené seriály (10)

Byli jednou dva písaři

Byli jednou dva písaři (1972)

Moje srdecni zalezitost! Sovak s Hornickem predvadeji herecky koncert vtipu, napaditosti a improvizace. Oba take na obdobi nataceni vzpominali s laskou a slzou v oku , jako na jednu z nejkrasnejsich etap svych zivotu. Nataceni provazelo spousta dobre nalady,veseli, ale take bolesti .Hornicka behem nataceni zasahla zprava o tragicke smrti syna. Vyborni jsou i ostatni herci ve vedlejsich rolich, serial ma neopakovatelne kouzlo a patri jednoznacne k tomu nejlepsimu, co se u nas kdy natocilo.

Ally McBealová

Ally McBealová (1997)

Ten serial mam rad. Ma dojimave i vesele sceny, ktere se dokazou vryt do pameti. Zachodove tanecky ,ci Allyiny predstavy jsou z tech veselych a ty co me vzdy spolehlive dojmou, je dil kde zemre Billy a dil kde vystoupi Sting s Every Breath You Take.

Dexter

Dexter (2006)

Tak pozor! :) Nepamatuji se, kdy me nejaky serial takhle prikoval bedne.Po ctvrte serii ktera byla o nervy, uz hlasam naplno, ze Dexter je pecka a tusim, ze po konci pate serie mi bude chybet. Nepamatuji si , ze jsem nekdy volal ostatnim s dotazem " videls to?!!" a rozebiral kazdy dil , co se mi libilo, kdo me tam stval a jak asi to bude dal. Zacalo to tak , ze jsem pustil prvni dil (vyborne natoceny-seznami vas se vsim a v druhem jste uz naplno v deji) a podlehnul. Dej, prostredi, humor a jednotlive postavy Batisty, Masuky, Doakese , pak Lila ...... sakra , to stoji za to!!!