Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (13)

plakát

Čarodějnice (2015) 

Dle hodnocení naprosto podceněný snímek. V daném žánru patří k absolutní špičce a nevzpomínám si, kdy naposledy jsem měl u "čarodějnického" snímku větší pocit autentičnosti.

plakát

Tak to chodí (2003) 

Dva velikáni filmu, otec a syn a jejich životní společné setkání na plátně, které až příliš rychle uteklo. Jako život sám. Hodně nedoceněný snímek.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Řemeslně natočené (jak jinak), ale popravdě, až na ten závěr žádná velká jízda..

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Woody Allen v plné síle. Lze doporučit všem, kteří ještě nevěří na zázraky a rádi by nasáli atmosféru Paříže v časoprostoru. Owen Wilson navic podává skutečně skvělý "allenovský" výkon.

plakát

Cizinec ve vlaku (2018) 

Je to klasický příklad filmu za 3.5, ale v rámci žánru natočeno zručně, navíc Liam Neeson nezklamal.

plakát

Prodloužený víkend (2013) 

Výborná konstantní režie (mj. s absencí rušivých sexuálních scén) a neméně výborný výkon Kate Winslet. Škoda jen nadbytečného happy endu.

plakát

Druhý muž (2008) odpad!

Totální brak. Snad jen pro ty, kteří chtějí zažít skutečné sebetrýznění.

plakát

Wind River (2017) 

Film, který vás vtáhne do děje hned od prvních okamžiků a drží vysokou laťku až do konce. Podmanivá, mrazivá atmosféra je de facto oslavou těch míst na této planetě, kde člověk v souboji s divočinou nemá šanci a kde si krutost nevybírá.

plakát

Já, Olga Hepnarová (2016) 

Vynikající výkon Michaliny Olszańské a na druhé straně určitá roztříštěnost vyprávění, kde je až příliš akcentována homosexuální orientace hlavní představitelky. Přesto jsou pocity deprivované osobnosti zachyceny věrně a snímek tak rozhodně nezklamal.