Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Válečný

Recenze (234)

plakát

Zombie Town: Soumrak mrtvých (2007) 

To jsou ty nástrahy života.Pro jeden vybraný film,dostanete jako bonus další 4 pitomosti-nad kterýma zůstává rozum stát.

plakát

Černý štír (2006) 

Bojové scény-ano.Létající Číňani-ani omylem.Divadlo do akčního filmu-to nemusím ani náhodou.

plakát

Anglické jahody (2008) 

Z boje za svobodnou společnost v roce 1968-kdy za názory proti okupaci byli lidé vyhazováni z práce,závírání do kriminálu,kdy i jejich děti měli problémy vystudovat pro politický názor otce-z toho všeho co jsem tu vyjmenoval udělat takovou filmovou frašku!!!! To chce odvahu.Fakt.Pro svobodu umírali lidi-a Preiss vesele tiskne letáky.

plakát

The Visitation (2006) 

Nutno říct že tenhle filmeček jsem sháněl asi 3 roky.Není moc známý-není s českým dabingem.U nás nebyl ani distribuován.O to jsem radši že ho mám.A k filmu jako takovému?O mě se ví že "Mystery"zbožnuji,no dokonalý umělecký zážitek mi kazí fakt-že nejsem schopen zažrat se do děje a zároveň číst titule.Proto 4*.Ke kritikům-odpaďákům pode mnou:kdo nechce ať se na to nedívá.Už jen tapeta dává znát že o kovbojku nepůjde.

plakát

Přístupový kód (1984) 

Já teda zhlídnu vše co špionáží trochu zavání ale toto je i pro mě moc.

plakát

36. komnata Shaolinu (1978) 

Pro mě film z mého mládí-tenkrát sledovaný jedním dechem.A také pro mě film kultovní s hlavní rolí kung-fu.A taky asi jediný s tématem kung-fu který vlastním.

plakát

Adolf Eichmann (2007) 

K filmu jako takovému-taky jsem čekal že bude zfilmován alespon zlomek života tohoto nacistického prasete-oooo pardon-on jenom plnil rozkazy.Ale ony uplně stačí ty vstupy z hisorie.Jak tak čtu-tady se ho snad i někteří zastávají-on odpovídal jen za přepravu.Obávám se že mě historii jednotek SS nemusí nikdo učit.Vafen SS-hitlerova elita-neměla nic společného s hlídači v koncetrácích.Dokonce je považovali za odpadlíky a vyvrhely.Ale i tihle vyvrhelové protestovali proti Eichmannovu rozkazu-dělat eskortu na pochodech smrti.Z Madarska do Polska.A tady se sám Eichmann dopustil té osudové chyby,překročil svoji pravomoc a proti rozkazu samotného Himlera-ze své vlastní aktivity tyto pochody smrti organizoval po krátké pauze nadále.On byl vybíjením židů úplně posedlý"vždyt to byli jenom židé".Už za tyto slova ho měli okamžitě pověsit.....

plakát

Pět minut v nebi (2009) 

Skoro by se hodilo říct "co se v mládí naučíš ve stáří jako bys našel"Mám rád akčnější filmy konfliktu mezi IRA a Brity.Ale takhle se celý život užírat-no to je věc.

plakát

Hancock (2008) 

Tak celou hodinu jsem nad těma hláškama brečel smíchy.Dalších 20 min.do konce to už zas tak na zasmání nebylo.Spíš romantické.Ale celkově-dobrý recept na zlepšení nálady.

plakát

Tajemství džungle (1998) 

No prostě:fandům Roberta Patricka by tenhle snímek ve filmotéce neměl chybět.Akční archeologický snímek.Poentou něco mezi "Indiana Jones" a "Lara Croft".Ale co do ohlasu diváků-tam se nemůže měřit ani s jedním z nich.