Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (82)

plakát

Oppenheimer (2023) 

Neuveřitelný filmový zážitek letošního roku. Po celou dobu jsem měl všude husinu a až na konci filmu jsem vydechl. Myslím si, že na tenhle film dlouho nezapomenu a mému nejoblíbenějšímu režisérovi klobouk dolů. Prostě neuvěřitelné, jak herecké výkony hlavních a vedlejších postav, tak kamery a hlavně zvuku. Velký favorit na film roku 2023!

plakát

The Covenant (2023) 

Musím říct, že některých akčních scénách, jsem se cítil jako kdybych hrál nějajou videohru. Jinak to byl úzasný film a přišlo mi, že režisér Guy Ritchie více připravoval tenhke film, než film Operace Fortune. Dal si na tomhle filmu více záležet a konečně zase máme toho starého dobrého Ritchieho. Dávam 4*

plakát

Vřískot 6 (2023) 

10x někoho bodnou nožem a on to přežije? Tomu se divím do teď. Jinak napínavý film, který je od předešlích filmů pomalejší, ale mě to moc nevadilo. Za mě je to slabší 4*

plakát

Hon (2012) 

Tak tenhle film ve mě zanechá dlouhou stopu. Neskutečně fanatastický film plných skvělých dospělých, ale také dětských herců. Celou dobu jsem byl v napětí a hltal jsem to od začátku do konce s otevřenou pusou. Prostě po dlouhé době dost povedený film, takže musím dát 5*.

plakát

Víly z Inisherinu (2022) 

Takový “lehký” námět a takováhle pecka. Toto jsem vážně nečekal. Brilantní herecké výkony a hlavně…dokonalý scénář. Za mě 5* a nejlepší nominovaný film na Oscara.

plakát

Halloween končí (2022) 

Tak tohle mě dost zklamalo. Jsem velký fanoušek ságy Halloween, takže jsem se těšil jak to všechno dopadne a byl jsem docela natěšený. Ale to co jsem viděl, to Halloween vůbec nebyl. Spíše to byl dost nepovedený romantický film mezi Allyson a Coreyho. Hodinu a čtvrt se tam vůbec, ale vůbec nic nedělo. Žádná smrt, Žádna krev skoro, prostě NIC. Mrzí mě, že to takhle špatně skončilo. Pár pozitiv to má, a to finalní bitka mezi Michaelem a Laurie, to mě docela bavilo + mě nezklamala aspoň ta hudba. Takže aspoň tomu dám 2* Je to ZKLAMÁNÍ ROKU.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Když mi všichni říkali, že je to pecka, že je to neskutečný zážitek atd… tak jsem se bál že mi tímhle zkací celý film a moc jsem toho neočekával. A oni všichni měli pravdu. I když jsem na tom nebyl v kině a udělal jsem si doma vlastní kino, tak jsem si to strašně užil. Tom Cruise je pořád od prvního dílu stejný a i charakteristicky. Tomuhle filmu musím dát plný počet hvězd, protože si to zaslouží.

plakát

Rakeťák (2022) 

Musím teda říct, že nejsem úplně nadšený. Začátek byl skvělý, úplně jsem se cítil jako malý kluk a ještě k tomu, když jsem viděl tu úžasnou animaci. Ale pak když tam přišla ta parta, tak už to začalo být horší. Ta skupina tří lidí (na jména si teď nevzpomenu) byla strašně naivní a hloupí a vůbec mě nebavily. Příběh skoro nebyl moc zajímavý a to mě mrzí. Jinak film po technické stránce úplně úžasný, to samé i hudba. Za mě stejně tenhle film si zaslouží 3*.