Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Horor

Recenze (1 297)

plakát

Když nemůžu spát (1993) (pořad) odpad!

Těžký ústřel Hany Zagorové. Jeden velký historický omyl v řadě mnoha televizních braků.

plakát

Modré z neba (2008) (pořad) odpad!

Zase jeden z pořadů, co trží z ubohosti obyčejných lidí. Navíc podaný dost otřepaným způsobem.

plakát

Šípková Růženka (2009) (TV film) 

Těmto německým pohádkám nemůžu přijít na chuť. Krom toho nemají moc hezké herečky. My to prostě známe po našem a tyto mutace nemají v čechách šanci. Proč je proboha dabérka Růženky o 30 let starší?

plakát

Mafiáni (1990) 

Hodně povedená gagsterovka. Trochu víc mě pobavilo Casino, ale GoodFellas byli také skvělí. Joe Pesci byl samozřejmě výborný. Dělově trošičku roztahané, jinak ovšem vysoce nadstandardní film. Příště o pár minutek zkrátit a bude to na plný počet hvězd.

plakát

Insidious (2010) 

Po téměř fantastických titulcích následovala první nudná polovina která mě odradila od té druhé, a to jsem docela na horory zatížený. Čekat až se něco bude dít, děkuji nechci.

plakát

Bárymetr (2001) (pořad) odpad!

Prestiž je dnes už když se každý posere, nebo nevím. K zblití...

plakát

Babička (1971) (TV film) 

Překvapivě novější Babička má lepší hodnocení než moje "vlajková loď" z roku 1940. Přiznávám žer Kurandová taky nehraje špatně. Trošku je tu na škodu to plejáda komančských ksichů což je často propíráno. A ještě ta barevnost nebyla u tohoto filmu uplně nutná.

plakát

Babička (1940) 

Po vystřízlivění z nepřeberné řady braků linoucí se na nás z televize musím doplnit komentář a přehodnotit hvězdičky. Dnes klasické dílo je velmi dobře natočené, Terezie Brzková je zde excelentní, člověk má zase pocit že herci dělají svoji práci. ten film má duši.

plakát

Bláznovo zlato (2008) odpad!

Já snesu hodně, ale toto jde za hranicí všeho. Když už nic, ti lidi tam co měli jako hrát by se tak aspoň měli chovat ale toto je jak talentovky na nejhorší filmovou školu - jak to nemá vypadat. Doslova odvrácená strana Hollywoodu.