Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (9)

Vymítač ďábla: Znamení víry

Vymítač ďábla: Znamení víry (2023)

Od smrti své těhotné manželky při zemětřesení na Haiti před 12 lety vychoval Victor Fielding (Leslie Odom Jr.) jejich dceru Angelu (Lidya Jewett) sám. Ale když Angela a její kamarádka Katherine (Olivia Marcum) zmizí v lesích, aby se o tři dny později vrátily, aniž by si pamatovaly, co se jim stalo, rozpoutá to řetězec událostí, které přinutí Victora čelit nejhoršímu zlu a ve své hrůze a zoufalství vyhledá jedinou živou osobu, která už byla svědkem něčeho podobného – Chris MacNeil (Ellen Burstyn).

Velma - A Velma in the Woods

Velma - A Velma in the Woods (2023) (epizoda)

Velma a Daphne konfrontují svůj vztah, když jsou uvězněny v jeskyni. Gigi usiluje o Norvillovu pozornost.

Velma - The Sins of the Fathers and Some of the Mothers

Velma - The Sins of the Fathers and Some of the Mothers (2023) (epizoda)

Velma přísahá, že vyřeší své problémy s otcem. Norville se vzbouří proti otcovu beta životnímu stylu. Fred bojuje proti antifeministickým způsobům své rodiny. Daphne se dozvídá řadu šokujících pravd o svých rodičích a o své minulosti.

Velma - Marching Band Sleepover

Velma - Marching Band Sleepover (2023) (epizoda)

Když je v Crystal Cove vyhlášen zákaz vycházení pro celé město, je Velma nucena strávit noc s podivíny z kapely a Fredem. Daphne učiní vlastní objev.

Velma - Velma Makes a List

Velma - Velma Makes a List (2023) (epizoda)

Když se nejžhavější dívky na Crystal Cove High stanou terčem útoku, Velma zpochybňuje své feministické hodnoty a Fred analyzuje své vlastní názory na ženy. Norville se zaplete do nové záhady poté, co vyhledá pomoc u Daphne.

Velma - Velma Kai

Velma - Velma Kai (2023) (epizoda)

Velma a Daphne musí vyřešit svůj komplikovaný vztah na hodině sebeobrany, kterou pro studentky pořádá ředitel Rogers. Norville mezitím hledá odpovědi u Freda.

Velma - The Candy (Wo)man

Velma - The Candy (Wo)man (2023) (epizoda)

Daphneiny matky pátrají po drogovém dealerovi. Velmin otec obhajuje Freda u soudu. Velma a Norville se snaží sehnat 500 amerických dolarů, aby mohli Daphne zaplatit za policejní spis o Velmině zmizelé matce.

Velma - Velma

Velma - Velma (2023) (epizoda)

Dospívající vyděděnec Velma Dinkley je obviněna z vraždy oblíbeného spolužáka a má 24 hodin na to, aby našla skutečného vraha.

Velma - Fog Fest

Velma - Fog Fest (2023) (epizoda)

Velma se snaží najít odpovědi na problém sériového vraha a také si domluvit rande na festival Crystal Cove Fog. Daphne zkoumá city k cizímu muži. Fred a Norville soutěží o titul krále mlhy.

Reklama