foto

Leslie Odom Jr.

  • nar. 6.8.1981 (36 let)
    Queens, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Leslie Odom Jr. se narodil v New Yorku 16. srpna 1981. Vyrůstal ve Philadelphii se svými rodiči a malou sestrou. Navštěvoval Carnegie Mellon University, prestižní hereckou školu, v Pittsburghu v Pennsylvánii. V roce 2003 odmaturoval a přestěhoval se do Los Angeles. Je to dokonalý herec a zpěvák, jeho první debut na Brodwayi měl už v 17 letech kdy si zahrál roli Paula ve hře Rent. Odmítl roli Mereba v původním obsazení AIDY, aby mohl pokračovat ve studiu na CMU. Leslie a jeho "nejlepší kamarádka" Megan Hilty ze seriálu Smash studovali na CMU spolu. Megan byla jen o rok níž než Odom v hereckém programu.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cabiria, Charity, Chastity
Vražda v Orient expresu
2012 Red Tails
2011 Poe (TV film)
2007 Supreme Courtships (TV film)

TV seriály

2014 Gotham (TV seriál)
Harvey Dent (S01E09)
Ve službách CIA (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Deus Ex Machina (S03E23)
A House Divided (S03E22)
Most Likely To... (S03E19)
další epizody (5)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Lethe (S03E11)
Mors Praematura (S03E06)
Nothing to Hide (S03E02)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
Smash (TV seriál)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Archanděl (S02E13)
Lovci duchů (TV seriál)
Season Seven, Time for a Wedding! (S07E08)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
2007 Pearsonovi (TV seriál)
2006 Big Day (TV seriál)
Spiknutí (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Elektrický šok (S04E23)
Na volném moři (S04E22)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Threshold (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vražedné rande (S03E20)
Na jednu noc (S03E14)
2004 Big House, The (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Ztracený syn (S03E01)
Nevinná (S02E24)
Pověst nadevše (S02E22)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Návnada (S02E09)
Nejlepší obhajoba (S02E05)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)

Dokumentární

2016 Tony Bennett Celebrates 90: The Best Is Yet to Come (TV film)

TV pořady

2016 Grammy Awards 2016 (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace