Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Pohádka

Recenze (10)

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Krásná Česká pohádka plná písniček. Rozhodně jedna z nejlepších novodobých pohádek

plakát

Čarovný kamínek (2019) (TV film) 

Nadějně vypadající pohádka, kterou zkazí skrytý eko aktivismus a herecký výkon. O tom, jak mi trhá uši předabování slovenských herců, radši ani nebudu mluvit. Nevím, jak si někdo mohl troufnout to pustit na Slovensku na Štědrý den

plakát

Úniková hra (2019) 

Drama na styl Hunger Games.l, kombinovaný se SAW. Povedený příběh a už se těším na dvojku

plakát

Rebelka (2012) 

Pěkná oddechovka na večer. Zajímavý příběh obohacený skvělou hudbou.

plakát

Balón (2018) 

Film perfektně vystihuje tehdejší situaci a nechává diváka pořád v napětí. Jen by to pro příště chtělo lepší název

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Perfektní komediální film a nejlepší filmové zpracování muzikálu. Ve filmu jsou úchvatné taneční, herecké i pěvecké výkony.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Film mi spíše připomíná Nad Max, než X-Meny. Ve filmu je taktéž dost nesrovnalostí, jako například to, že zbyl pouze Logan a Xavier. Nejvíc mi na filmu ovšem vadí ta depresivnost. Do filmu ze světa fantasy se prostě takhle depresivní děj nehodí. Chápu, že Hugh Jackman chtěl nějak ukončit děj svojí postavy, ale šlo to udělat 100x lépe.

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Opět skvělý film ze světa X-Menů a další dílek do skládačky příběhu. Film byl skvělý, není asi nic, co bych mu vytknul

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Film byl úžasný. Ikdyž filmy od DC moc nemusím tak musím uznat, že tento se jim povedl. Perfektně zpracovaný charaktery postav a zloduši, které si oblíbíte. Jediný co bych tak vytknul je příliš chaotický začátek s Jokerem a herce, který Jokera hrál. Chápu, že Heatha Ledgera nikdo jen tak nenahradí, ale tohle byl podle mne přestřel.

plakát

Tiché místo (2018) 

Film to byl přinejmenším zajímavý s originálním nápadem. Když pominul vcelku nudný začátek, tak mě dost zarazilo to, že film postrádal logiku. Jednak, že rodinka tam nejspíše byla sama a hlavně, že někoho dávno nenapadlo, že zvířeti, které je citlivé na zvuk, ubližují vysokofrekvenční zvuk. Přinejmenším tu holku, jejíž "naslouchátko" ji 2x zachránilo. Ale i přesto, film měl skvělé prostředí, výborný scénář a celkem jsem si ho užil. Myslím, že 4* jsou tak akorát.