Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (1 361)

plakát

Nepřítel pod ochranou (2012) 

Toš Denzel na to pořád má, horší s flubberem Reynoldsem, který po vesmírných templářích si to u mně jaksi posral. Přijde mi, že neumí hrát a Safe House v jeho podání lapá po dechu. No naštěstí tady nechybí černý Alonzo, který i na svůj věk pořád "nešediví" a rozdává rány, láme vazy... bla, bla. Akční jízda politá dnešním konspiračním harašením, kde všichni lžou. 7/10

plakát

Stíhači Red Tails (2012) 

Černé chvosty, které pořád pláčou jak to mněli někdy těžké. Jelikož jejích dědové, pradědové bla, bla, bla tak tvrdě makali, začala jejích červená krvinka vázat o kyslík navíc, následně nato tak dobře létali, ej ha! Musím být konkrétní jak se na pseudomasturbanta patří. Taky dneska, základ HDP nejmenované země tvoří zpívající černá pleť, NBA černá pleť, NFL černá pleť.., toš kurva mají to v krvi. Krev není voda prostě. Nazval bych to strategické stehováni národu s výhledem do budoucna. A Jelikož tyhle červené bodáky točil běloch a já nechci nadávat, tak jenom hezky symbolicky 3/10.

plakát

Vrtěti ženou (2011) 

Opravdu? Léčil palcem hysterií a všichni sou tady z toho hotoví?! Vskutku? příjemný, pohodový, vtipný či romantický, ach jo… moje nervy. Takže vlastně, když je holka protivná jak prdel, může za to mé sobecké, povrchné jaá (ale, když ona né, že) a nemohu ji už obvinit z hysterie, kurva! Sem pobouření a vlastně ani nevím, o čem to bylo… hafo rovin o ničem. Jakou roli tady vůbec hrála Maggie G. Jo jasné, ta její sociální averze, která byla podmíněná emancipací o tom, co všechno by nechtěla a jak samostatná by ráda nebyla, boží. Jak jinak, všichni hotoví jak krásná romantická sračka to byla, co mně osobně odbila 100 min. života. 1/10 za vynález, který dneska nechybí v žádném šuplíku a léčí hysterky.

plakát

Yeonghwaneun yeonghwada (2008) 

Jing - Jang, ehm… namyšlený akční herec se nemůže zbavit pocitu, že je nesmrtelný, do doby kdy na scénu nedojde pravý gangster, který ho rázem vrátí do reality. Nebýt toho konce... dojebal mi celkový dojem. 7/10 na ty asijské akční pecky se dá pořád dívat a hlavně člověk nemusí kulat očima.

plakát

Lukostřelci (2011) 

Šikmooký mají taky Legolase, no a ne jen tak kdejakého. Jakési Mandžuské komando co má místo šípu klacky plení krajinu, nasere Legolase a Legolas pak plení Mandžuské komando. Je to takový historický asijský "Rambo", který běhá po lese a vrhá šipky, nic extra, ale min. v rámci možnosti se na to pořád dá dívat. 6/10

plakát

Temné stíny (2012) 

Řeknu to takhle, kdyby Burton nepojebal ten závěr, tak bych tu mněl minimálně o jednu hvězdu navíc. Hodně povedené temné fantasy, kde všechno béži jak má, no to zakončení, nemyslím úplný konec, kde žili šťastně, až nepomřeli… myslím to tak 10-15 min. předtím. Tolik prokletí na jednu rodinu je fakt moc Time, no v rámci žánru snad nejlepší co tu za pár let bylo. 7/10 a jo sex. scéna je fajn a nejen ta. PS: díky bohu za daný nadhled.

plakát

Policejní divize Rampart (2011) 

Boóože ještě minuta a chcípl bych nudou… citové rozpoložení muže zákona, který si vysvětluje spravedlnost podle sebe. Na tom by nic nebylo, kdyby to samozřejmě fungovalo. Woody se sekl, bohužel. 1/10

plakát

Avengers (2012) 

Jak začít… těžko mohu nadávat, takový akční sranec člověk jen tak nevidí. Kdo by to byl na Whedon-a řekl, já určitě neée. Ten jaksi zmatený prolog mně moc nebral, nenudil sem se, no nic extra… celkově je to trochu víc chaotické, ale čert to vem. To co na mně Joss vyvalil po cca. 1hod... synek jak cyp. Opravdu zas nechápu, co se tu pár "vyvoleným" opět nelíbilo, no seru na to - mně to konec konců docela vzalo. 8/10 a nadej v pokračovaní. PS: pojetí Hulka tady nemá obdoby a pevně doufám, že to tak zůstane i nadále.

plakát

Jump street 21 (2012) 

Ale jó dá se to. Není to úplně cool jak tady čtu, no v rámci žánru 7/10. Undercover, kde tlustoprd Hill je rázem oblíbenec aáa krasoň Tatum "intelektuální" psanec. Neříkám docela se povedlo, až na pár klišé a zbytečných chujovin. Taky mně těší starost některých uživatelů o mojí ang. i kdyby nebyla dostatečná hoši, "Fuck You science" (ehm)…

plakát

Zmizelá (2012) 

Neskutečný thriller, Amanda co by Jill má takový zážitek, příhodu, nehodu, kde si dá dýchánek se samozvaným lamačem ženských srdcí. Co svět nechtěl, nikdo ji to nevěří, protože místní boylover za sebou nenechá žádny otisk či vlásek, že mněli to štěstí poznat se. Jill v sobě dusí nadšení a proto dělá všechno proto ať na svého milého nemysli, no spíš klepe nesmysly. Vezme osud do vlastních rukou a odhodlá se hledat svého svérázného kamaráda, kterého jak jinak najde a dohodnou se na dodatečném rande-vu. Amanda vyřeší záhadu, všechno sama a v rámci reguli. Své vyjádřeni pošle na místní okrsek, kde nakonec budou muset uznat, že se tihle dva holoubci už setkali. 1/10 za tak krásný shit.