Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný
  • Komedie

Recenze (55)

plakát

Obhájce nevinných (2019) 

Je pravda že Just mercy, někdy až moc a zbytečně tlačí na pilu, co se týče vyobrazení rasismu a toho jací jsou bílí svině,.. na druhou stranu jsem nikdy nebyl v kůži afroameričana na jihu USA. Jordan si krade film pro sebe, což je dobře, jeho výkon a vyjádření emocí je totální pecka (Prohledávání při prvním příjezdu za klienty), totálně jsem mu všechno sežral.

plakát

Who am I - žádný systém není bezpečný (2014) 

Zábavné, velmi dobře a hlavně originálně natočené. Prezentace metra jako deep webu naprostá bomba. Německý top casting, Elyas zahraje úplně všechno. Super hudba, nenudil jsem se ani chvilku. Má to všechno co si od Thrillerové žánrovky můžeme přát. Já jsem spokojený.

plakát

Ava: Bez soucitu (2020) odpad!

Absence čehokoliv co by mohlo zabavit. Plytké nezajímavé postavy nezachraňuje ani výborný castingy. Nemáte šanci si vytvořit jakýkoliv vztah k postavám. Souboje sledujete bez jediného škubnutí obličeje. Díry ve scénáři,.. průser. Dal bych hvězdu, ale za to jak jsem se těšil a zklamal jsem se nemám na výběr.

plakát

Robin Hood (2018) 

Jak vyhodit 100 miliónů dolarů? Krásná ukázka děkuji. Nejhorší scénář a definitivně nejhorší adaptace Robina Hooda. Bohužel to nezachraňuje ani skvělý casting, role jim prostě nepadli a celé to působí až smešně. Jsem rád že jsem nešel do kina.

plakát

Lví král (2019) 

Velmi dobrá kopie legendárního animáku. Určitě jedna z příjemných návštěv v kině, která vás již od úvodních tónů skvělého soundtracku bude bavit. Na animace je opravdu vidět že stála těžké prachy, ale určitě na tom tvůrci nebudou tratit. Hvězdu dolu však musím dát za to že nový film je o celou půl hodinu delší než původní snímek, ale není zde nic originálního, nic nového co by vás zaujalo, nemuselo by se jednat o změnu děje, ale třeba nějaký originální flashback, bohužel nic :) Tvůrci prostě tentokrát nechtěli nic riskovat, škoda :)

plakát

To (2017) 

Chyba které jsem se dopustil byla ta, že jsem ještě před shlédnutím film viděl několik recenzí. Ty všechny do nebe vychvalovali herecké obsazení a výkon doposud téměř neznámého Billa Skarsgårda. Dokonce jej přirovnávali k Jokerovi Heatha Ledgera. Byl jsem tedy tolik natěšený na jeho výkon že jsem nakonec z kina odcházeli,.. ne-li zklamaný. Většinu jeho scén hrál totiž pouze jeho obličej a zbytek si vzali do parády kolegové ze CGI oddělení,.. takže tolik opěvované pohyby ani nebyli jeho. Jeho výkon mi tedy přišel,. v pořádku. Co se týče samotného filmu tak jsem nebyl nijak uražen, ale opět,. ani nijak zvlášť překvapen. Je to určitě lepší než původní zpracování, ale ze sedačky mě to ani zdaleka nezvedlo. PS: Nebýt skvělého Wolfharda tak je to asi ještě o hvězdu méně.

plakát

Annabelle 2: Zrození zla (2017) 

Conjuring universe si opět napravil reputaci. Ne že by Annabelle: Creation byla originální či dokonce přelomové dílo, ale na úrovni moderního duchařského hororu určitě funguje. Jsou tam sice slabší chvilky na kterých se asi všichni shodneme, ale celkově atmosféra působí dobře. Co mě trochu zklamalo byla Hudební výprava která je oproti Conjuring 1/2 o dost slabší a v některých podle mého klíčových momentech chybí úplně. Co mě mile překvapilo jsou herecké výkony všech přítomných slečen a samozřejmě zdrceného otce Anthonyho LaPaglia. Podle mého názoru se jedná o trochu slabší film než je první Conjuring, ale i tak se jedná o snímek který by si nikdo kdo ještě na tento filmový žánr nezanevřel neměl nechat ujít. Za mě 70%.

plakát

Lovci lidí (2008) odpad!

Naprostá zbytečnost. Nic nového. Tupé a nudné, přemýšlel jsem o jedné hvězdě, ale konec mi jen potvrdil že to je odpad!

plakát

Les sebevrahů (2016) odpad!

No tohle je prostě průser. The Forest je ukázkový příklad nedostatku zkušeností. Nic v tomhle filmu nedává smysl. Úplně nejhorší je, že ačkoliv jsem se snažil dávat pozor, film sám o sobě se snažil mě unudit k smrti. První hodinu se v podstatě nic neděje a posledních 30 minut je naprostý guláš. Problém však je, že jsem to Natalie Dormer tentokrát nezbaštil, působila fakt uměle až vtipně a to zapříčinilo že tenhle "film" prostě patří na skládku. Chvíli jsem přemýšlel jestli nedát alespoň jednu hvězdu, ale fakt mě nenapadlo za co. Poslední scénou jako by režisér říkal: "Dobře sereme na to, ještě tam hodíme nějakou brutální lekačku a tím to celé zachráníme", místo brutální lekačky však přišel jen další "wtf" moment :) Doufejme že tématiku lesa Aokigahara nějak lépe zpracuje někdo jiný (možná nejlépe samy Japonci), protože námět je to fakt dobrý.

plakát

The Boy (2016) 

Kromě příjemného hereckého obsazení nemá film co nabídnout. Tvůrci by si měli uvědomit co je za rok a došel by jim fakt že když panenka pootočí hlavu tak se z toho nikdo neposere. Fakt špatnej film.