Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (21)

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

A mně se to líbilo. Bavilo mě to od začátku do konce. Ne, že bych ho sledovala ty roky úplně podrobně, ale zhruba mám o něm přehled a fandím mu. Podle mě je geniální. Do kina chodím ráda, ale ono není moc na co. Nalákal davy lidí do kin, i mě, to se mu fakt povedlo. Film mě bavil, mám podobný smysl pro humor, takže tak.

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Myslím, že je to vkusné a solidní zakončení dlouholeté série o vědci Indym. Byl a je to můj miláček, prostě Harrison Ford je charismatickej sympaťák a věk mu nic na charisma neubral. Akcí nabitý film, sem tam vtipná hláška jemu typická. Dojemný konec a je mi líto, že takové herecké ikony nám stárnou a nejsou nesmrtelní.

plakát

Rytíři spravedlnosti (2020) 

Včera jsem skoukla tento film. Nevěděla jsem, do čeho jdu............. a velice jsem se bavila. Černý humor, gagy, všechno mělo smysl. Ty absurdní postavičky mě moc bavily. Směs akčňáku, dramatu, komedie, ten konec, mazec............ bylo to super, hlavně tam hrál můj oblíbenec Mads.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Kdybych film viděla v kině, asi by mě vzal víc...…...ale doma v obýváku, no, jo dobrý. Cooper je můj oblíbenec, takže jsem ho žrala a odpustila mu, že je ve filmu skoro pořád namol. Ne, hezký doják a hlavně fungovala chemie mezi ním a Lady Gaga. Jiskřilo to fakt dobře a když společně zpívali, měla jsem husinu. Lady Gaga vypadal jako obyčejná holka, takhle jí málokdy vidíme, takže i ten její civilní projed se mi líbil a že zpívá dobře, to víme. Ale Cooper zpívá taky dobře a na tom podiu mu to moc slušelo. Písničky, které tam zazněly se mi opravdu líbily. Píseň, se kterou vystoupila na konci mi zdánlivě připomínala písničku Whitney Houston v Osobním strážci.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Těším se na každý díl. Herecké obsazení nemá chybu, režisér si teda umí vybrat herce, role sedí jak prdele na hrnce. Martin H. je famózní, zamilovala jsem si ho už v Trpaslíkovi. A ne jen on, celá sestavička je super. Hospodský Eda je boží, Čočkin, farář, Franta, Tonda i Dáša. Fakt si to užívám, je třeba si všímat detailů, někdy se řehtám i drobnostem, který třeba někomu jinému vtipné nepřipadají. A muzika, která doprovází některé situace je perfektně vybraná. Nevím, jestli i někdo jiný si všiml, připadá mi, že jsem přistihla v některých momentech, že hercům cukali koutky, asi to musela být hlína při natáčení. Dycky Most!. Až seriál skončí, škoda, každé pondělí mi zpříjemnil večer.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Yes, yes, yes, film, který ve mě vyvolal snad všechny emoce. Úsměv, husí kůži a hlavně slzy. Nebudu hodnotit historická fakta, která se lišila od skutečnosti, ale jako film, tedy fikci. Nechala jsem se unášet a byla spokojená. Propracovanost a detaily byly super, hudba (mohlo by jí být ještě víc), herci super, Brian byla neskutečná kopie toho opravdového. Freddie - zdálky byl k nerozeznání, trošku mohl být víc chlap :-), ale zahrál ho myslím bravůrně. Závěr filmu - koncert ve Wembley byl opravdu natočen perfektně. Chtěla jsem vstát, zařvat si, tleskat.....a pak jsem si uvědomila, že jsem v kině a ne na koncertě. Nechtělo se mi vstávat ze sedačky a chtěla jsem, aby to pokračovalo. Mrzí mě, že jsem jejich koncert nemohla zažít osobně, a mohla jsem je poslouchat od dětství jen na B-46 :-). Mysllím, že po tomto filmu Queeni budou mít ještě víc fanoušků.

plakát

Jumanji: Vítejte v džungli! (2017) 

Jo, jo - byla to zábava. Byla jsem zvědavá, jestli to nebude trapné navázání na původní jedničku. Ne, nebylo. Byla to zábava, dobré hlášky, vtipné a mělo to spád a děj. Pěkný.

plakát

Tvář vody (2017) 

Byla jsem na film zvědavá, ikdyž vím, že co dostane Oscary, nestojí kolikrát za moc. Pro mě to byla oddychovka na nedělní odpoledne, moc se mi líbila retro výprava, to jsem hltala. Dále se mi líbily postavy uklízeček a kamarád hlavní hrdinky-její soused. Zápletka taky dobrá, občas tam nedávalo něco pro mě smysl - třeba, že tvor pocházel z Amazonie, z řeky, ale potřeboval přitom sůl k přežití. No s přimhouřením oka se mi to líbilo. Po skončení filmu jsem se otočila na manžela a ten se začal smát, pravdou je, že když vyberu film já - skončí to takto často :-).

plakát

Zahradnictví: Dezertér (2017) 

No, docela se mi to líbilo. Hlavně mě okouzlují ty výtvarné scény a retro dýchá ze všech stran. Běhal mi mráz po zádech z té doby a zklamala mě postava Oty...........jo dalo se to, kouknu se i na třetí "díl" , abych si to celé uzavřela.

plakát

Z Paříže do Paříže (2017) 

Film jsem si pustila za deštivého dne takhle podvečer a velice se mi líbil. Mělo to spád, děj, byla jsem napnutá, a čekala, jak to vše dopadne. Byla jsem dojatá, uronila jsem slzu a děkovala jsem, že jsem v této době nežila. Představila jsem si dnešní děti, jestli by byly vůbec schopné se o sebe takto postarat, jako tito dva hrdinové.