Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Naprostá pecka. Představte si USA film o letadlech v jeho nejlepší formě. Je tam všechno, rebel, co umí, láska, stíny minulosti, přátelství, vlajka USA, letadlová loď. Zvuk je skvělý, kamera úžasná a Maverick lepší než za mlada. Mám rád původní film, a při sledování jsem byl celou dobu tak nějak dojatý, a trochu Američanům záviděl. Moje žena si to spojila se žhavými výstřely a celou dobu se smála. Slyšel jsem jak při jedné scéně zašeptala Ramado. Ale je to film roku. Minimálně.

plakát

Like House (2021) (pořad) odpad!

Je to špatné. Vybrali lidi bez nějakého rozhledu (i vzhledem k věku), inteligence, charismatu. Jestli jsou cílovka děti kolem 12-16, tak je to naprosto nesmyslná forma i obsah - to jim mohli pouštět porno. Nedokážu si úplně představit dospělého, kterého tohle osloví. A co jsem viděl, tak naprosto nejzoufalejší existence je ten odbarvený chlapec. Ale k pobavení je, když tam ta děcka dávají rozumy. A pak like a dislike.

plakát

Vraždy v Midsomeru (1997) (seriál) 

Tohle je prostě klasika. Samozřejmě, že už bylo provařeno X témat a motivů, ale pořád ten správný rytmus. Dokážou to uhrát i bez akčních přestřelek a bez toho, že by někdo z týmu byl v každé sérii unesen nějakým šílencem. A to je ještě hlavním motivem samo vyšetřování a detektivové neřeší svoje rozpolcené nitro nebo rozpadající se rodinu.

plakát

Vraždy v Kitzbühelu (2001) (seriál) 

Je to tragédie. Bez nápadu. Dědictví nebo mafiáni. Herci jsou zoufalí, hvězdičku dávám za krajinu. Je to obdobné dílo jako naše Modrava.

plakát

Rapl - Kebab Aleppo (2019) (epizoda) 

Proč? Ta scéna, kdy taťka Saddám brečí nad holkou, přijde tam Hádek, děda se ani nepříčí aby poprosil o pomoc je divná. Navíc mu muselo být jasné, že zjistí, že byl zastřelen. A pak podvržený návod na bombu s chybou tisku, jak kdyby tam bylo jeho rodné číslo. A závěr v kebabárně je tak nějak opravdový vrchol dílů.

plakát

MOST! - Epizoda 8 (2019) (epizoda) 

Myslím, že přesně takhle to skončit mělo.

plakát

MOST! - Epizoda 4 (2019) (epizoda) 

První díl pecka. Druhej a třetí se trochu motaly v kruhu. Ale tohle byla naprostá pecka. Luďan a Frantou zažívají neskutečnou jízdu. Tady sedla snad každá věta. - Musela jsem přesvědčit 20 lidí o tom, že jsem žena. - To je na automechanika z Mostu slušnej výkon. Jen nechápu lidi, co v tom seriálu pořád hledají nějaké Sörosovo poselství.

plakát

Rapl - Echt gold (2019) (epizoda) 

Tohle je tragédie. I samo o sobě by to byl špatný seriál, ale ve srovnání s původním Raplem, který byl na naše poměry nadprůměrný je tohle opravdu bída. Buď je to tak špatně napsané nebo prostě všichni zapomněli hrát. Je to takové nesourodé.

plakát

Rapl - Operace Ofsajd (2019) (epizoda) 

Trpěl jsem jako zvíře... To že se Ústí netočí v Ústí sice chápu, ale tahá to za oči. Ale všechno ostatní je fakt špatně úplně. Z postav se staly karikatury. Je jich tam moc, času je málo, takže každej má tak 2 až 3 zásadní věty a musí přehrávat. Náckové jsou opravdu vykresleni stereotypně jak z mateřídoušky. To co byl minule tým je dnes naprosto nespolupracující tlupa solistů. Scény z vězení jsou jak kdyby je někdo okopčil z nějakého starého US béčkového filmu. A pořád ty plesnivý ubytovny. To jako MV nemá na to, aby dalo Kunešovi a spol. nějakej suchej byt? Jak v Jáchymově, tak tady? Chápu, že pro zbytek ČR jsou severní Čechy Albánie, ale tohle je fakt děs.

plakát

MOST! - Epizoda 1 (2019) (epizoda) 

Hele my ze severu Čech na to koukáme trochu jinak.Takže se královsky bavím Neberu to jako generační psychologickosociální výpověď, ale jako porci zábavy, takže mě ty scény hnaný trochu do extrému dost baví.