Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (190)

plakát

Děti moje (2011) 

Na tom filmu není nic špatně. Je to dobře odvedená práce, ale není to ono. Tomu filmu ještě něco chybí.

plakát

Jak porodit a nezbláznit se (2012) 

Jediný příběh z těch všech, který měl něco do sebe byl Anny Kendrick a Chace Crawforda, bohužel zrovna ten jejich nedostal prostor a hloubku. Taková škoda :-(

plakát

Zásnuby na dobu neurčitou (2012) odpad!

Jsem naprosto zklamaná. Film nemá žádný pořádný děj a většinu času se tam nic neděje což je obrovská škoda pro dva dobré komediální herce.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Je to tak čistý a upřímný film, který jsem dlouho neviděla.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Musím se přiznat, že tvrdost a drsnost toho filmu, mě překvapila. Samozřejmě, že jsem původní švédsky film viděla, ale to bylo takové šolíchání. Tohle je tak mrazivé a drsné, přitom postavy jsou propracované, děj má spád a nepustím vás.

plakát

Zodiac (2007) 

Jako jo, mě se to líbilo. Musím přiznat, že mi při některých chvílích šel vážně mráz po zádech a v podstatě nejděsivější na tom filmu je, že jsou podle skutečné události. Jen jedinou výtku mám a to, že je příliš dlouhý a to myslím příliš příliš příliš dlouhý.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Celé roky jsem se tomuto seriálu bránila, vážně moc jsem se bránila. Jenže nějak se mu nedá vyhnout a nakonec mi tahle pětka přirostla k srdci. A i když v posledních seriích ztrácejí dech, tak jejich hlášky ze začátku jsou nezapomenutelné a trefné.

plakát

Sněhurka (2012) 

Myslím, že jsme zapomněli na pohádkový žánr. Teďka už si představíme animované filmy plné tučňáků a veverek házících vtipné hlášky. Asi jsme trochu zapomněli na hrané pohádky, pokud by Sněhurka byla animovaná tak má nejspíš i lepší hodnocení. Nicméně u mě boduje na celé čáře.

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Víte moc nechápu proč má zrovna tento film 68%. Pro mě je to pouhá slátanina z Hry o trůny, Pána prstenů a Johanky z Arku zajímavá kombinace, ale zakomponovat to do jedné z nejklasičtějších pohádek? Bohužel tvůrci neměli soudnost ani při výběru hlavních postav. "Sněhurka" podle popisu měla být éterická a nádherná bytost, která kolem sebe roznášet radost, sílu a pozitivní energii. No mě osobně Kristen přivodila bolení hlavy a nechuť se na ni dívat. Postava Lovce i toho druhého mladíka je tak nevýrazná, že ani nevím že tam byli. Takže jediný důvod proč si tento film zaslouží nějaké hvězdičky je Charlize Theron opět předvedla, že je úžasná herečka a byla radost se na ni dívat.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Děkuji Christophrovi Nolanovi že mi připomněl proč miluju filmy a návštěvy kina. Film, který trvá dvě a půl hodiny a na celý ten čas Vás připoutá do křesla, rozbuší Vám srdce a lapete po dechu co bude dál.