Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor

Recenze (1 959)

plakát

Noc v muzeu: Tajemství hrobky (2014) 

Oproti dvojke lepšie a viac vtipnejšie. Konečne sa tvorcovia držia nad vecou a robia si z viacerých vecí srandu. Bavil som sa. Príjemný film na sobotný večer pre celú rodinu.

plakát

Noc v muzeu 2 (2009) 

O radu horšie ako jednotka. Je to celkom viac nudnejšie a povedal by som aj trápnejšie. Nejako sa z toho vytratila tá vec, ktorá držala tvorcov nad vecou. Začali to brať moc vážne a preto to už nie je také dobré.

plakát

Knot Hole (1971) odpad!

Tak a už som videl všetko. Porno, kde si to dievča rozdala zo psom... Síce som to nevidel celé (asi len pol minúty), ale myslím si, že som o nič neprišiel. FUJ!

plakát

Netvor (2011) 

Dosť divná romantika. Všetko je to také strašne vážne, ale pritom je film dosť nudný a odfláknutý. Videl som to kedysi v telke, keď som ju ešte pozeral.

plakát

The Black Hole (2008) 

Zaujímavý nápad, ktorý ale na konci vlastne nič prevratného neprinesie. Škoda.

plakát

Ape (2017) 

Josh Hutcherson teda prekvapil. Jeho menenie sa je super a veľmi dobre zahraté. Ale celkovo tomu filmu chýba nejaký hlbší príbeh.

plakát

Luau (1982) 

Začiatky Tima Burtona boli všelijaké. :D

plakát

Jackass 2 (2006) 

Druhý Jackass o niečo lepší ako prvý, ale stále na môj vkus nie to pravé. Seriál som mal rád a celkovo filmy tiež, ale proste tomu nemôžem dať viac ako priemer. Až tak som sa nebavil.

plakát

Jackass: Film (2002) 

Prvý Jackass sa moc nepodarili. Bolo tam zopár dobrých scénok, ale inak celkom trapas.