Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Životopisný
  • Krimi

Recenze (11)

plakát

Il Boemo (2022) 

Dávám 3 hvězdičky za výpravu ! Kostýmy jsou skvělý !

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) odpad!

Kdo zase v ČT rozhodl, že když pohádka , tak režisér Janák . Proč ??? Stálo nás to spoustu peněz, abychom znovu zjistili, že ČT utrácí naše peníze lehkomyslně . Rozdává je těm, kteří tak málo umí  ale  jsou to někoho kámoši ? Nebo v čem to je ?  Pořady pro kutily, plné reklam na věci, které asi potřebuje produkční nebo režisér domů a zadarmo. V každém pořadu se vaří , proč ? Udělat pořad o vaření , o zahradě ,o práci na domě,  o zvířatech  atd.  a bez reklam uvnitř je tak těžké ?  Zadat vánoční pohádku režisérům , kteří aspoň občas točí i jiné  filmy  ( na rozdíl od Janáka ) . Hledat scénaristy , kteří napíší dobrý scénář, aniž by vykradli  zahraniční pohádky .  Takže z blbé pohádky jsem , aniž bych chtěla , jako mávnutím kouzelného proutku v českém království . Dotace, politika, státní televize, zdravotnictví, školství  a všude jsou státní peníze a ty se rozdávají. Blbá vánoční pohádka .

plakát

Betlémské světlo (2022) 

To bylo čekání , kdy už to bude lepší . Nebylo, jen horší a horší.

plakát

Paddington 2 (2017) 

Považuji to za dokonale udělaný film. Dialogy, výprava, příběh, herecké výkony prostě všechno úžasný .Film nemá podle mě jediné slabé místo.

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Proč zase Janák a pohádka ? Na základě čeho TV vybírá režiséry těchto drahých projektů ?

plakát

Chalífát (2020) (seriál) 

Jsem unešená ,nejlepší seriál v poslední době,který jsem viděla.Ti herci,nebo spíše herečky jsou naprosto skvělé !! Nemohla jsem ani na vteřinu odejít,jak mi ten děj držel v šachu.Zajímavě vše propojené.Je to tedy o nervy ,to tedy ano,ale skvělý téma,scénář,herci,režie atd. To si pak nepustíte český detektivní seriál (vyjma Pustiny a Bez vědomí) . Dala bych to jako povinné na školách a politikům.

plakát

Princezna a půl království (2019) (TV film) 

Myslím si, že režisér Janák neumí točit filmy a pohádky už vůbec ne. Někdo řekl,že je dobrý režisér ,když natočil úspěšné Snowboarďáky ,ale tam mu pomohli Mádl s Kotkem , vlna komedií pro teenagery,ale žádné veledílo to nebylo.Televize má stále potřebu vynakládat nemalé prostředky na natočení vánočních pohádek, sledovanost neznamená,že když jsme si všichni na Štědrý den u stromku pustili televizi,že se nám to líbilo. A tak každý rok buď Janák nebo Cieslar natočí absolutní podprůměr . Když si můžu pustit Paddingtona ,Shreka ,Hvězdný prach atd. Ale české Kuky se vrací, Tři bratři, Sedmero krkavců (A.Nellis) považuju za dobré pohádky.

plakát

Milada (2017) 

U těchto historických filmů je vždy problém . Americká produkce by tam našroubovala nějakou milostnou zápletičku ,ale ačkoliv je film z produkce NETFLIXU, tak je o Miladě Horákové a to prostě nemůžete v Čechách nic. Takže to tak poskládáte jak to bylo ,ukážete,že komunisti byli a jsou svině, a to je asi vše ,co s tím můžete dělat. Obdivuju ale ,že do toho tvůrci jdou , vědí,že návštěvnost v kinech bude mizivá , ale měli potřebu ten film natočit . Stejně jako V.Marhoul Tobruk ,ale M.Horáková asi nežila nijak zajímavý život a nebýt bohužel toho,že si jí režim vybral a zavraždil ,tak o čem ten film mohl vyprávět. Je mi ho líto, fandím mu.

plakát

Bez vědomí (2019) (seriál) 

Pro mě absolutní špice. (stejně jako Pustina) Užívala jsem si obrazovou stránku filmu, která je dokonalá ,stejně jako postavy.S Táňou Pauhofovou mám malinko problém ( působila na mě moc mladistvě ) ,představovala bych si v té roli někoho jiného , p. Hofman a p. Vlasák úplně úžasní ! Ze seriálu mi ale vlastně běhá mráz po zádech. Je to tak i ve skutečnosti ? Mohlo by být ....

plakát

Vlastníci (2019) 

Možná filmu Ceny kritiků udělaly medvědí službu. Na film jsem se těšila,plná očekávání,jakou uvidím skvělou komedii . Na konci jsem byla ráda,že Nabarvené ptáče na Lvech překvapivě Vlastníky porazilo. Kdyby to byla hodinová TV komedie tak možná dobrý v neděli večer ,vyžehlila bych si u ní .Z žehlení by mi probral Vojta Kotek s Voříškovou ,kdy z něj vylítnou nashromážděné emoce. Moc se mi líbila Veškrnová a pan Lábus , oba absolutně civilní. Ostatní hráli karikatury homosexuálů, vyčůraných podnikatelů, primitivů , mrch apod.Škoda.