Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Tudorovci

Tudorovci (2007)

Po skončení Jindřichovy vlády - čtvrté řady tohoto seríálu musím přidat jednu hvězdu a dát plný počet, protože tento kousek mně bude opravdu chybět. Jistě nebylo to historicky přesné, občas tam byla hluchá místa ve scénáři, ale to hlavní co mám na těchto filmech rád mně to přineslo. Jen víc a houšť. A zvláště smekám před Jonathanem.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

1.Season - 90 %, 2.Season - 100 %, 3.Season - 100% 4.Season - 95%, 5.Season - 100% škoda že je konec Heisenberg a Pinkman mě budou chybět :-(

Impérium - Mafie v Atlantic City

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010)

Pomalý rozjezd, ale po šesti dílech už to jede na plný plyn dle mých představ, jen tak dál a houšť. Po první sezoně nemužu jinak. Tradice mafianských filmů dodržena, Steve k nakousnutí, Dabney skvělý komorník a proměna Kelly překvapivě dokonalá.Už se těším na další díly. Druhá sezóna trochu polevila, ale závěr opět mafiánsky dokonalý, jenom škoda, že další bude až za rok. Třetí sezóna měla opět pomalejší rozjezd, ale o to grandióznější byl závěr. Čtvrtá sezóna potvrzena už se těším jako malej kluk. Edit 25/11/13: A rozhodně mě nezklamala, konec nasvědčuje, že by nemusela být tou poslední.