Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Horor

Recenze (285)

plakát

Street Kings (2008) 

Plnohodnotná akční záležitost poukazující na zkorumpované poliše. Reeves v roli hlavního představitele prostě nemá chybu, to samé platí o Whitakerovi. Kdo by čekal drsnýho Shafta nebyl by daleko od pravdy...

plakát

Poldové (2010) 

Až neuvěřitelné co dokáže vyprodukovat kombinace B.W. a T.M.. Když z toho uděláte trio v podání S.W.S., je zřejmé, že nebude nouze o zábavu. POLDOVÉ jsou pohodovou nadílkou k pohledání. Tahle komedie nikoho neurazí a rozhodně stojí za zhlédnutí. Ve filmu mi vůbec neseděl styl alá Tango a Cash navíc s předělávkou původní hudby.

plakát

Love and Dance (2009) 

Zfilmovat koukatelný taneční materiál který zaujme, není zrovna snadné jako pojídání chleba. Proto silné citové spojení Citace: ...Touha tančit... Touha milovat... ve stylu Love and Dance, dle mého názoru nestačí. Děj je poměrně chladný, a proto jsem přetáčel na taneční pasáže, které jsou pěknou podívanou na kroutící se křivky tanečníků a tanečnic. Rytmicky moderní doprovodná hudba, ale i klasika je na výbornou. Takže z celkového pohledu je to pouze hudebně se kroutící stuha, co mění základní barvy a tím to končí.

plakát

Zpátky ve hře (2005) 

Další z řady Lawrencových rodinných komedií. Jednoduchá americká zápletka dostane i z těch největších ztracenců světa úplné maximum. V čele 1/2 mizerů udává tempo kouče, který má rozehráno na hřišti a v životě.

plakát

Hellsing (2001) (seriál) 

Další kvalitní anime natočená původně z jedné nejslavnějších mang v Japonsku. Alucard (pozpátku Dracula) jenž slouží organizaci zvané Hellsing, která má nastarost bezpečnost své země vůči nočním stvořením a monstrům podobajícím se právě Alucardovi. Co vše může potkat pro svět tajnou organizaci, jací nepřátelé číhají v zástupu po sobě jdoucích na smrt. Je báječnou hororově dobrodružnou podívanou v tomto seriálu Hellsing...

plakát

Parchanti (2010) 

Clay charismatický plukovník, jenž má smůlu na náladové ženy. Pooch náš malej BlackGyver co si dokáže poradit s jakoukoliv těžkotonážní zbraní a odřídí vše co má knipl nebo volant. Jensen žádná síť před ním není v bezpečí, žádnej satelit se mu neschová. Cougar likvidační střelec s orlím okem, a konečně Roque taktický zbrojíř co si rád hraje s výbušninami. Tak to jsou Zatracenci elitní jednotka která neexistuje díky chamtivosti a povýšenosti jednoho Bosse. Je načase mu ukázat, že i neexistující jednotka může někomu pěkně nakopat pozadí.

plakát

Toy Story 3: Příběh hraček (2010) 

Pokračování příběhu hraček již potřetí v řadě, přináší opět nové dobrodružství. Opět se příběh točí kolem jejich majitele, dnes již mladého dorostence Andyho. Jenž se nám už po takové řádce let chystá na univerzitu. To by tomu nechtěl Pixar, aby nové dobrodružství nepřineslo i nové záporáky, překážky a nakonec šťastný konec.

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Filmové pojetí původního seriálu je lákavou podívanou, avšak není všechno pozlátko co se třpytí ze zlata. Film je sice prošpikovanej akčními kousky, ale stejně si člověk řekne "nic novýho" nebo "mohlo to být vymyšlené lépe". Herecká obsazenost je dostačující, ale kdo sledoval dříve seriál, najde spousty nesrovnalostí. Takže podívaná je to slušná, ale vcelku průměrná.

plakát

Jay Cutler All Access (2009) 

Dokumentární procházka J. Cutlera k získání třetího titulu Mr.Olypmia. Vedle dvojnásobného mistra světa, uslyšíte ještě jeho rodinu, přátele a další. Někdy je až neuvěřitelné co člověk podstoupí k získání titulu mistra světa v kulturistice, a o tom to celé je.

plakát

Zataženo, občas trakaře (2009) 

Další z mála poživatelných animáků se vší parádičkou. Představa padajícího jídla přímo z nebes mě teda zrovna neláká, viz ending pan starosty. Ale nápad to je vystřižený pěkně, a dějově pohádka nepokulhává ani o drobek. Nejzajímavější pro mě byl hrádeček z želé, tam bych se vyřádil do sytosti =oD