Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (18)

plakát

The Mandalorian - Season 3 (2023) (série) 

vynikající, celý seriál, všechny série, , rodinu doma tento SW kousek náramně baví, velikost seriálu podtrhuje jeho velká produkce na úrovni filmů a perfektní obsazení

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) 

nakonec pohodové pokoukání, místama velmi vtipné, nestandardně rychlé dialogy, občas to má nějaké negativní mouchy, ale i kladné mušky jako např. 4 sekundy Chrise Evanse a dance grimasa Channinga, takže spíš lepších 70% plus :)

plakát

Noční můry z temnot (2019) 

60. léta celkem nečekaně dobře zpracovaná pro tento žánr, druhá půlka filmu lepší než první, závěr není tuctový ani odfláknutý, originální prvky a podpora Del Tora jsou pozitiva, jeden z lepší hororů za poslední dva roky z americké produkce

plakát

Inkoustové srdce (2008) 

Čtyřka za herecké obsazení, které postupem času je opravdu vynikající, Fraser je slabší herec, ale ostatní jsou velmi dobré, čtyřka také za evropské "živé" exteriéry a originální dějové fáze jemného fantasy s vtipnými doplňky

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Je nekonečně mnoho alternativních vesmírů a alternativních realit (citace ze Stargate, která sem zapadá p.d.l na hrnec) , a jen jedna z nich vede k eliminaci soupeře. Pouze jedna postava je časových smyček ušetřena. Zakončení 22 dílné multilogie je důstojné a zároveň otevřené pro pokračování osudů přeživších.

plakát

Skleněný (2019) 

James McAvoy 6 hvězd, Film 4 hvězdy, .vyústění předchozích dvou "dílků" 4,5 hvězdy, celkové herecké obsazení je za jasných 5 hvězd (autentičtí: matka Eliáše, syn Davida, oběť Netvora)... TOTAL výsledek je 5.

plakát

Venom (2018) 

Venom je v pohodě, měl pobavit a pobavil s gradací do poslední minuty. Nejedná se o drama pro zlaté globy, aby tu dostával tolik negativních klacků pod nohy, a ke Spawnovi má dimenzionálně daleko, takže srovnání s ním je jako vtipná reklama na Gambrinus vs. reklama na vložky, po které ihned následuje reklama na jiné vložky.

plakát

Černý jestřáb sestřelen (2001) 

Black Hawk Down je zralý na 6 hvězd, toto není jen film, ale nadřazenost svého žánru. Od čtvrtého shlédnutí se objevují další a další perfektní detaily, které divák nemá nárok od prvního skouknutí pobrat! Má to jednu podmínku, nepouštět si to v CZ dab. a už vůbec ne na nějaké tv, ale pěkně na zdi s min. úhlopříčkou 2m.

plakát

V utajení (2017) 

Nejedná s blockbuster ani avizovaný akční film, shlédnutí filmu bez velkých očekávání přinese celkový příjemný oddechový dojem i strávený čas do závěrečný titulků. Velká překombinovanost ve filmu není, na to jsou jiné filmy, kde po jejich skončení pátráte po pochopení či vysvětlení. Noomi nezklamala, ze své role vytěží maximum, Michael a Orlando uvolněně ztvárnili záporáky, Malkovich ve svém standardu ... kdo ví jaké café u vody měl v závěru na mysli, možná Café Savoy :) Příjemné jsou i nenápadné "miniblogy" českých herců v pozadí záběrů, např. vyšetřovatelka Helena z Kriminálky Anděl co by operativní pracovník CIA.