Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Komedie
  • Fantasy

Recenze (31)

plakát

Kameňák 4 (2013) odpad!

Tak tady jde vidět, že Kameňák fungoval pouze za Trošky. Tady na to se těžce koukalo!

plakát

Fakjů pane učiteli 2 (2015) 

Vtipy jsou o malinko horší, než jaké byly v prvním díle. Oproti prvnímu tento film vyniká lepší příběhovou linkou. Jinak kvalitně na úrovni s prvním, což jsem rád, jelikož druhé díly bývají o mnoho horší. Chyběla mi tam ta zrzavá učitelka, ale jinak spokojenost!

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Německým filmům se zásadně vyhýbám, takže jsem moc rád, že jsem týhle komedii dal šanci. Smál jsem se a to skoro pořád. Co se týká tématu celkově, tak ten mě moc zaujal. Příběh byl taky dobrý. Vlastně nemám, co bych vytkl. Takhle by měly vypadat komedie!

plakát

Annabelle 2: Zrození zla (2017) 

Přijde mi, že toho chci nějak moc. A to chci jenom normální kvalitní horror, u kterého se budu bát. Toto téna s posedlou panenkou to mohlo splnit, ale nesplnilo. Neříkám, že to není kvalitní, ale vůbec jsem se nebál,nebo nelekl. A to je ten kámen úrazu! Ale musím uznat, že od prvního dílu rozhodně kvalita nahoru. :)

plakát

Auta 2 (2011) 

Druhý díl je velký úpadek od prvního. Kazí to ta přeplácanost, až moc velká přeplácanost. Vtipy nic moc teda. Zkrátka tenhle animák nefungoval. Vůbec nemusel vzniknout a rovnou mohli udělat třetí díl.

plakát

Pár nenormálních aktivit (2013) 

Druhým dílem jsem byl až unesen, jak je to výborný, ale to se rozhodně nedá říct o prvním díle, ten se prostě nepovedl, ale vůbec. Bylo zo pro mě zklamání, jelikož druhý díl jsem viděl jako první. Vtipy tady nějak nefungujou a celý je to takový...no...nijaký...

plakát

Tajný život mazlíčků (2016) 

V roce 2016 jsem se těšil na dva animáky a to na tenhle a ještě Zootropolis, zatímco na Zootropolis jsem slyšel všude chválu, tak na tenhle zase že to není nic moc, ale já to mám přesně naopak :) Tenhle animák mě bavil. Téma se mi moc líbilo. Příběh přece je takový obyčejný, ale to mi nevadilo. Nebylo momentu, že bych se nudil. Postavy mi nějak nelezly na nervy a ten Králík byl úžasnej :D Za mě 4*

plakát

To (2017) 

Být to pod žánrem “Thriller” tak bych těch pět hvězd dal, ale horror?! Za celý film jsem se asi dvakrát/jednou lekl a to bylo všechno a nějak mě to neděsilo, zkrátko to nepovažuju za horror. Snímek je ale jinak rozhodně povedený. Knihu jsem četl a spokojenost, až na scénu, kdy děti jakoby porazí Pennywise, kdo četl knihu, tak ví pravý důvod, proč utekl.

plakát

Hra o trůny - Válečná kořist (2017) (epizoda) 

Scéna s drakem a Dothraky je pro mě nejoblíbenější scéna celého GoT, a kdyby tam byla i smrt nějaké hlavní postavy, tak by to byl masterpiece!