Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon se setkává s Theonem, zatímco Daenerys útočí na Lannistery. Arya přijíždí na Zimohrad, kde se setkává se Sansou a Branem. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (76)

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl je naprostá bomba, další reunited rodiny Starků, scénky z Dragonstone, druhá nejlepší bitevní vřava v seriálu (Battle of Bastards půjde překonat těžko), avšak nejlepší na celém díle je naprosto Drogon, ten si zabírá pro sebe konec dílu, víc takových momentů a fans budou slintat blahem. Kdybych mohl, dal bych něco víc než pět hvězd. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tri epizódy po sebe tu máme stále väčšie a väčšie vojnové scény a čo viac si od fantasy seriálu priať. Našťastie ale funguje aj komorná zložka, pretože sa po dlhom čase stretáva viacero súrodencov, čiže ide o ďalší míľnik, ku ktorému dej celý čas smeroval. V druhej polovici sa už rozpúta vojnové peklo, umocnené neustálym chŕlením dračieho ohňa. To som zvedavý, kam chcú tvorcovia túto sériu ešte vygradovať. ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud hledáte důkaz, že dlouhodobé hulení marihuany nenávratně poškozuje mozkové buňky, nehledejte dále. Stačí se podívat na Psychora a jeho zmatečné a zavádějící poznámky. V GoT jsme nemohli vidět lepší bitevní scény než ty v téhle epizodě. The Spoils of War je nejlepší možná fanfiction pro ASOIAF. That being said, spěchá se s dokončením seriálu, dokud je ještě relevantní, a z toho pramení časté (a pro zhulence nelogické) přeskakování prostoru i času, což na druhou stranu chápu a vlastně i oceňuju. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dumb and Dumber zase v akci. :-/ Jeden by si myslel, že když se spojí dohromady Tyrion, Jon Sníh a Daenerys, tak to bude nejsilnější společenství dosud a budou se dít velké věci. Místo toho tyto postavy postávají už druhým dílem vedle sebe na pláži a kecají nesmysly ("já jsem královna... blá blá, za můj neúspěch můžete vy... blá blá"), které by nikdy tento seriál neproslavily, kdyby tohle byla první až třetí série. Setkání Aryy a Sansy taky nic moc, Bran je totální mentál - postava, co tam už dávno nemá co dělat (spolu s Missandei, Šedým červem a Samem). "Vtipná dvojka" Jaime a Bronn, ti tam straší všechny diváky s vkusem už nějaký ten pátek a jsou čím dál otravnější. A tvůrci ani neměli na to, na konci takto jalového dílu, zabít jakoukoli postavu. Když bývalo těch dílů deset v sérii, v každém se toho stalo víc, než teď, kdy už jsme za polovinou a akorát v minulém dílu zemřela jedna z posledních dobrých, zábavných, dobře napsaných a dobře zahraných postav. Dala bych jednu hvězdičku, ale ta druhá je za ten obstojný souboj na konci, který teda k ničemu nevedl a za draka. ()

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

musim jít proti většině a kritizovat závěrečnou bitvu, respektive co se tam dělo za blbosti, myslel jsem že koukám na GOT ne na “postradatelní” protože normálně by umírali hlavní postavy jako jablka a ne že by byli nesmrtelný jako stallone kterej zabije milion nohsledů a má sotvá pár škrábanců... fakt mě naštvalo že neumřela aspoň jedna hlavní postava, co to jako bylo ten konec? Jaime se řítí na draka a někdo po něm skočí a spadne do vody, wtf.. to fakt do GOT nepatří, jinak denino ,,drakárys'' mi přijde spíš cringe než epický, 3 hvězdy za jeden z nejmrazivějších build-upů před bitvou ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Je vidět, že Dothrakové nosí kousky lannisterského brnění z jejich vítězství v Tumbletonu. Jeden voják je viděn s paldronem lannisterského velitele, další jsou viděni s výstuhami na pažích a někteří s ozdobnými lvími brožemi. (mikki089)
  • Bronn (Jerome Flynn) nezůstává na schůzce a opouští Dračí jámu těsně předtím, než dorazí Cersei (Lena Headey). Flynn a Headey spolu kdysi randili a jejich rozchod byl údajně problematický – proto bylo v jejich smlouvách, že nikdy nebudou na place ve stejnou dobu. (mikki089)
  • První setkání mezi Jonem (Kit Harington) a Cersei (Lena Headey). Ačkoli Cersei navštívila Zimohrad v 1. sérii, ona a Jon se nikdy nesetkali. (mikki089)

Reklama

Reklama