Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

24 hodin

24 hodin (2001)

Jack Bauer jako vůdčí postava seriálu opravdu funguje perfektně -- táhne vás celým dějem a vy s ním bojujete proti terotistům v jeden jediný den. Musí se také nechat, že je to seriál velmi "promakaný"....dějová linie je nadmíru skvělá a v každém dílu se něco děje....k tomu si připočtěte množství zajímavých postav, které do té dějovité mozaiky neodmyslitelně patří - David Palmer, Nina Meyers, Teri a Kim Bauerovi a další a další....seriál je opravdu úchvatný a na dnešním seriálovém poli naprosto jednoznačně patří k naprosté špičce.

Dexter

Dexter (2006)

Možná nejlepší seriál všech dob ! (ti co seriál neznají mi jistě budou odporovat)...ale na seriálovém trhu je to jednoznačná špička všech špiček !!! Bezchybná dějová látka s naprosto famózním herectvím Michaela C. Halla udává grandiózní seriálový zážitek s pořádnou porcí napětí a vzrušení...ano, to je všechno Dexter...tento skvost je opravdu "někde jinde" než ostatní seriály -- téměř hodinové díly se spoustou nadávek, zapeklitých situací, brutálních vražd, sexu, neuvěřitelných zvratů a všeho možného vás pohltí. Miluju tento seriál a žádný jiný se mu nevyrovná (jak PB tak Lost mu můžou tiše závidět)....Dexter je prostě seriál, který nemá konkurenci....

Kancl

Kancl (2005)

No a máme za sebou finále 7.série. Po Michaelovi se jak "Deangelo", Dwight ani Creed neosvědčily. Jsem zvědav, koho z nabídnutých kandidátů vyberou na post nového vedoucího pobočky. Mě osobně zaujala přítomnost možných "šéfů" v podání Jamese Spadera či Raye Romana. Oba na to rozhodně mají. Pak je tu samozřejmě možnost, že by mohl dostat druhou šanci Dwight. I bych mu to přál. Skvělá událost by byla, kdyby se do vedení dostal Ricky Gervais (z originálu do remaku). Co mě ale nejvíc překvapilo, byla účast Jima Carreyho. Přijde mi, že Jim by se do 8.série skvěle hodil ! Je to komik par excelance a The Office by znovu šel nahoru !