Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (1 735)

plakát

Království ohně (2002) 

Prvně jsem to viděl v kině a pamatoval jsem si na několik věcí: Hraje tam Bale; McConaughey je neskutečný macho s oholenou hlavou; draci vyrábějí napalm sloučením dvou chemikálii ze dvou různých žláz; Van Zan skáče se sekerou na draka a to je tak všechno. A když jsem to viděl znovu, tak to je asi tak všechno, co na tom je dobrého.

plakát

V letu (2024) 

Akční komedie o profesionálním zloději a jeho týmu expertů, kteří plánují loupež půl miliardy dolarů ve zlatě z trezoru na palubě letadla 12 kilometrů nad zemí. Film režíroval F. Gary Gray, známý z filmů jako Loupež po italsku nebo Rychle a zběsile 8. Hlavní roli zloděje hraje Kevin Hart, který se tentokrát snaží být vážnější než obvykle. Po jeho boku se objevují Gugu Mbatha-Raw jako agentka Interpolu, Vincent D’Onofrio jako mistr převleků, Sam Worthington jako agent Interpolu a další známé tváře. Film nabízí několik napínavých a nápaditých akčních scén, které využívají moderní technologie a triky. Některé z nich jsou však poněkud nerealistické a porušují fyzikální zákony. Humor je spíše sporadický a není tak vtipný, jak by se od komediálního žánru čekalo. Příběh je plný klišé a předvídatelných zvratů, které nejsou dostatečně originální nebo překvapivé. Postavy jsou povrchní a stereotypní, bez hlubšího charakteru nebo motivace. Herci sice dělají, co mohou, ale nejsou schopni vytvořit silnou chemii nebo sympatie. Lift je film, který se dá sledovat jako oddechová zábava, ale nezanechá trvalý dojem. Je to průměrný heist movie, který se snaží být cool a napínavý, ale nedosahuje úrovně podobných filmů jako Dannyho parťáci nebo Podfukáři. Pokud máte rádi akční filmy s Kevinem Hartem, možná vás film pobaví, ale pokud hledáte něco víc, budete zklamáni.

plakát

Sisu (2022) 

Tohle bylo to, co jsem potřeboval: svěží béčko, které nenudí a útíka kupředu jak německý ovčák. Perfektní přepálenost k závěru a neskutečný nemluvný Kosťej.

plakát

Echo (2024) (seriál) 

Nevím, ale tak nějak mě to nechytlo za pačesy. Asi jsem od toho po prvním dílu čekal víc.

plakát

Hra doopravdy (2024) 

Je to zvláštní akční komedie, které chybí dvě celkem podstatné náležitosti a to: humor a akce.

plakát

Wonka (2023) 

Asi dobré, ale nemá to takový ten doťuk, po kterém zůstanete s otevřenou pusou. A rozhodně mi tam chybělo víc Umpa Lumpy.

plakát

Na maděru (2023) (seriál) 

Je to fakt prdel a akční jak dick. USA! USA! USA!