Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (914)

plakát

Mrazivá pomsta (2019) 

Lauře Dern se zalíbil skandinávský originál,řekla si tak do toho jdu,ale brzy si uvědomila,že vlezla do neskutečné slátaniny,natočila pár záběrů a vycouvala.

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) 

Takový béčkovější Ready Player One,ale bavil jsem se.Vlastně docela hodně.Je to lehce předigitalizované,ale vzhledem k námětu to ani jinak nešlo.Vizuál je vypiplaný,humor solidní.Narozdíl však od filmu Zabiják a bodyguard a Deadpool,kde exceloval mě zde Reynolds nesedl.Proč?Hrál zde totiž hodného slušného "Chlápka".

plakát

Stopa do minulosti (2018) 

Asi to nejhorší co jsem s ním viděl.Neviděl jsem vše,ale těch 35 shlédnutých filmů mě k tomuto soudu opravňuje.Tohle nemá zapotřebí a já jen doufám,že nedopadne jako Willis,který teď točí jeden "odpad" za druhým.

plakát

Na nože (2019) 

Naprostá dokonalost od režie přes scénář až k hereckým výkonům.Jen malé negativum.Craig byl v této poloze z počátku nevěrohodný,ale časem jsem si zvyknul.

plakát

Temný krystal: Věk vzdoru (2019) (seriál) 

Tak skvěle našlápnuté a tak otřesně ukončené posledním směšným dílem,který vlastně poslední neměl být.(plánovala se druhá série)

plakát

Godzilla vs. Kong (2021) 

Díl od dílu je to debilnější.Teď už vím,že druh/rasa Konga se vyzná v architektuře a stavitelství(chrám ve středu země) a nebo je tu ještě jedna možnost.V dalším díle budou jak jinak...mimozemšťani.

plakát

Greenland: Poslední úkryt (2020) 

Jo,Waughn je šikulka.Je to uvěřitelné,atmosférické a dobře zahrané.Snad jen posledních 15 minut začne trochu pokulhávat po popálené patě.Klidně bych film ukončil "vzpomínkami".Kdo viděl pochopí.Jo a Mr.Hlade,ne není to o "obyčejných hrdinech".Je to těch co měli štěstí.Je to o rodině,která je krásná inteligentní a bohatá.Obyčejný je prošedivělý prodavač s nadváhou v našem supermarketu.

plakát

Přichází Satan! (1976) 

Nenudilo mě to,ale problém je v tom,že na to koukám s dabingem,poprvé v roce 2021 a jsem ateista.

plakát

The Summit (2012) 

K lepšímu pochopení událostí v tomto dokumentu je dobré si předem přečíst knihu Na vrchol K2 od autorů Pata Falveye a Pemby Gyalje.