Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (123)

plakát

Halloween (2007) odpad!

Tahleta ubohá sračka u mě nestojí ani za zlámanou grešli. Nevim, co lidi maj na tom, když se koukaj na to, jak nějaký psychopatický prase ubije k smrti každýho, koho potká. Neměl jsem ani sílu to dokoukat, bylo to tak předvídatelný, až to bylo trapný. Ta třičtvrtěhodina nudy mi bohatě stačila!

plakát

Policejní akademie (1984) 

Mě všechny díly Policejní akademii splývají dohromady, ale jedno vim: že mi to nesedlo....

plakát

Víkend bez rodičů (1981) 

Že bych byl příliš mírný v hodnocení? Uznávám, hlavní lákadlo, proč jsem si ho na CSfilmu pustil byl Vladimír Menšík, ale nijak extra mě nezklamal, pravda, ani nenadchl. Prostě film, na kterej se člověk podívá jednou a stačí mu to.., 50%

plakát

Blbec k večeři (1998) 

Původně jsem tu měl hvězd 5, ale po dnešním shlédnutí (min 7 let po prvním) musím jejich počet snížit. Což o to film je svým zpracováním parádní. Ale co já můžu dělat, když si musím pokládat otázku, jak se chudák úředníček Pignon cítí?

plakát

Město ztracených dětí (1995) 

Velmi podivný film, o kterém člověk po jeho skončení neví, co si má myslet. Ani já to pořádně nevim. Jsem na rozpacích. Moje hodnocení by bylo tak na pomezí 3 a 4 hvězdiček. Ve výsledku dám ale čtyři, protože film je velmi promyšlený, zvláště po stránce vizuální, která zde funguje dokonale!

plakát

Jízda (1994) 

I přes pomalý a poměrně nezáživný začátek se z tohoto filmu nakonec vyklubala pohodová road movie, která zahřeje i potěší. Anně Geislerové se její role povedla na jedničku. Ano, Jan Svěrák opět ukázal, že z minima umí vytěžit maximum. P.S. Poděkování v závěrečných titulkách stojí za to!

plakát

Žízeň (1979) 

K tomuhle filmu jsem se dostal vlastně omylem. Chtěl jsem si koupit stejnojmenný film, ale v Korejské produkci. Prostě jsem se na internetu překlikl a následně si přinesl domů něco jiného... Což o to, představitelka hlavní hrdinky byla hezká a dobře se na ní koukalo, nápad to mělo taky dobrej, ale filmaři toho z něj mohli vytěžit víc... Nezaujalo mě to, takový nemastný, neslaný to bylo. Že by mi vadilo stáří filmu a nedostupnost efektů v té době? Prostě od hororu čekám, že se trochu budu bát, nebo že se aspoň občas leknu, ale zde se žádný takový pocit nedostavil...

plakát

Zlaté opojení (1925) 

Ikdyž tak moje hodnocení nevypadá, přesto uznávám, že Charlie je výbornej. Co ale nedokážu je, bavit se po celej film. Tak po půl hodině mě to dycky omrzí. Jsem prostě zastánce jeho krátkejch grotesek. Ty mu sednou mnohem víc, než celovečerní filmy!

plakát

Orphan (2009) 

Od tý doby, co se to objevilo v kinech se na to chci podívat. Dostal jsem se k tomu až teď. Film zkončil asi před pěti minutami a já sedim a jenom čumim. Až neskutečně výborná hra na moje nervy. Prostě brilantní filmové dílo, u kterého se člověk nenudí od začátku do konce.

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Nevim, proč se tady, na ČSFD brojí tolik proti všem pohádkám. Spousta kousků, které jsou tady nemilosrdně spláchnuty by rozhodně mohly mít lepší hodnocení a pohybovat se minimálně v červených barvách. Jedním z příkladů této nespravedlnosti je pohádka Tajemství staré bambitky. Která, ačkoliv námět není originální, přesto z něj vytěží maximum. Celému filmu bezpochyby vévodí nová tvář Kamila Janovičová a již známá esa Lábus a Vladyka. Janovičová se ukázala jako velmi nadějná herečka, před kamerou jí to jednoduše jde. Lábus? Ten ukázal, že takové role mu, jak se říká sednou jak prdel na hrnec.