Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (1 159)

plakát

Dora a ztracené město (2019) 

Když se dívám na to obsazení, nechce se mi ani věřit, že to bylo až tak špatný, levný a tak moc pro děti, že ani moje duše šestiletýho kluka nemohla zajásat nad jedinou scénou. A tak je cti filmu budiž aspoň to, že se nebral vážně.

plakát

The Morning Show - V temné noci duše je vždy 3:30 ráno (2019) (epizoda) 

Hodím si sem takovej krátkej komentář k prvním třem epizodám: Prozatím to na mě působí spíš jako lehoučkej dotyk toho, čeho by TMS mohla dosáhnout. Všech závažných témat se dotýká jen tak zlehka a mimochodem. Chybí tomu podle mě opravdu ta poctivá novinařina, o které seriál mluví, ale doposud ji neukázal. Na druhou stranu je seriál narvaný výtečnými hereckými výkony.

plakát

Batwoman - Pilot (2019) (epizoda) 

No jako je to sraczka s extrémně levnými triky a herci, kteří velkou výplatu neberou, a hlavní představitelkou, který to sice v kostýmu netopejra a s rudou hřívou asi slušet bude, ale nemá co hrát. Sraczka. Ale z nějakýho důvodu mě fakt zajímá, jestli to bude sraczka dál nebo ne.

plakát

Joker (2019) 

Tak já teda myslím, že esli Joaquin letos toho Oscara nezíská, tak už ho nezíská nikdy. K filmu se asi rozepíšu časem víc. Protože si to, i přes moje hodnocení, určitě zaslouží. Je to totiž pecka. Ve svým žánru. Mimo můj záběr.

plakát

Zelenáč (2018) (seriál) 

Žeru to čím dál víc o.O

plakát

Expanze (2015) (seriál) 

Na první pokus se mi nepodařilo přejít přes třetí epizodu. Musel jsem imho dospět. Abych v závěru první řady hltal každou scénu a každej dialog. Space opera jako řemen. Startuju druhou řadu.

plakát

Sever - Pomáhat a chránit (2019) (epizoda) 

Křenková je sice hubená jak laťka vod plotu, ale Mádlovi ji jako televizní manželku závidím. Jinak zatím hodnotit nedokážu, ústřední linka hlavního případu je nastolená, přijímač k policajtům zkrášlenej, epizodní případ ubodaný holky bez emocí. Kolem a kolem jsem ale za každej počin z našeho divokýho severu rád.

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Ó, jak teď lituju toho, že jsem film neviděl (a nepodpořil) v kině. Jasně, má celou řadu nedostatků nebo naopak přebytků, ale tvůrcům se podařilo na základě klasických klišoidních postupů vytvořit postavu, který snad nelze nefandit. Zjednodušeně řečeno, Alita je klasická Disney princezna s velkejma očima. V Alitě je celá řada chytrých vypravěčských postupů, který měly bejt sázkou na jistotu, ale nějak se to nepodařilo, a to díky nechytrýmu scénáři zcela jasně mrkajícímu k pokračování, kterýho se nejspíš ani dočkat nemusíme. Přesto mám z Ality krásnej pocit sci-fi pohádky s princeznou, která má koule.