Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (3 340)

plakát

Palm Springs (2020) 

Megaohraná premisa vzatá z trochu jiného úhlu. No nic extra vážení. Jako přežil jsem to, ale protože Samberga fakt můžu. Jakákoliv jeho grimasa mě baví a tlemim se. Co si budeme nalhávat, ten film je ale docela blbost. 50%

plakát

Poslední představení (2020) (seriál) 

Mohlo to být kratší, ale když ten materiál měli, tak proč to nepodojit. O basketu vím kulový a stejnak mě to bavilo. Dost mě zaujal Jerry Krause, vyprofilovaný jako odpornej tlusťoch, co kuje pikle. Což teda asi byl. Přesto dokázal přivést potřebné hráče a trenéry, aby byli nejlepší. A to není jen štěstí.

plakát

Deranged (1974) 

Cca do půlky film působí trochu jako fraška, jelikož hlavní pervert se fakt divně ksichtí. Seance s pošahanou tlusťoškou je až komediální. Od únosu barmanky to začne být ryze exploatační a scéna večeře velmi podobná Texaskému masakru. U sledování mi nebylo věru příjemně, jelikož i přes občasné úsměvné zpracování, napětí tam je a scéna, když tam je v paruce s ňákou škraboškou má fakt grády. Roberts Blossom hraje svůj part totálního creepa výborně. Je fakt extrémně nechutnej a znepokojivej.

plakát

Richard Jewell (2019) 

Dobrý příběh, jak mediální mrdky a líné FBI téměř zničily život přemotivovanému dobrákovi. Paul Walter Hauser opět jede a ústřední tlouštík díky němu není stále jen pro smích. Sam Rockwell klasicky megasympaťák.

plakát

Neviditelný (2020) 

Vzali to za dobrý konec. Dělání magora z hlavní hrdinky je divácky vděčné a Elizabeth Moss to umí prodat. Jenže mě sraly ty nelogičnosti. Každé zabití je prapodivné a mě to vadilo. Coby napínák ale dobrý.

plakát

Barva z vesmíru (2019) 

Lovecraftovskou atmoséru to zachytit nedokázalo ani omylem. Má to jiný triumf a to šíleného Nicolase Cage, který je prostě zábavný, když tam dissuje svoje děti a maniakálně žere zmutovaná rajčata. A ty nepopsatelné potvory, při jejichž zhlédnutí se o vás pokouší šílenství jsou taky docela fajn.

plakát

Pochybná žena (1946) 

Zub času byl k Notorious nemilosrdný. Je to naivní, chvílemi hloupé a takové odfláknuté. Lásku jsem jim nevěřil ani na vteřinu a špionážní zápletka je směšná. Korunu tomu nasazují porady s velením, kde hlavní nadřízený je úplný ťulpas a žere tam ňákou housku v nátělníku. O úplném konci ani nemluvě. Scénář je prostě fakt špatný. Abych jen nekritizoval, tak půvab Ingrid Bergmanové je nestárnoucí. Je tam i pár cool scén, třeba záběr na Granta z pohledu kocovinové Bermanové. Finální "výstup smrti" na schodiště v podání hlavního antagonisty taky dobrý. Z těch kumpánů čišela zlověstnost.

plakát

Melanie: Dar života a smrti (2016) 

Celou dobu překvapivě drsná vykrádačka Last of Us. První davová scéna působí skvěle a nečekaně. Má to áčkové obsazení a hlavní holčička, byla moc sympatická. Dojem mi malinko kazily dvě naivní scény. Jedna se soubojem dětí a pak úplný konec. Přesto se mi to líbilo. 70%

plakát

Bomb City (2017) 

Banda nesympatických kreténů bojuje proti jiné bandě nesympatických kreténů. První banda jsou shodou okolností punkáči a tak s nima máme prej sympatizovat. Sorry, ale nejde to. Je to úplně nefunkční v souznění s jakoukoliv postavou. Díky tomu chybí napětí, protože mi prostě bylo totálně u prdele, co se komu stane. Film, tak špatný až mám chuť ho rozmlátit flaškou od piva, rozdupat, pochcat, poblít, usnout na něm a ve spánku posrat.

plakát

Hrdinové ohně (2017) 

Chlapáckej film o hasičích požárů v přírodě, což jsou vlastně spíš takoví dřevorubci. Odnesl jsem si z toho, že Jennifer Connelly táhne na padesát a je furt neuvěřitelně půvabná žena.