Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (13)

plakát

Chudáčci (2023) 

Skvělý film. Zajimavá zápletka, díky hlavní postavě která same sebe "objevuje", vznikají velmi vtipné situace a dokonce i situace, které reflektují dnešní dob, z části.Tento film má velmi nezvyklí styl kamery, což přidáva na odlišnosti, díky tomu je tak skvělý.

plakát

Modrooký samuraj (2023) (seriál) 

Mistrovský seriál, s jednoduchým příbehěm o pomstě který zabíhá do neuvěřitelné hloubky. Krásná animace a vyprávění jsou úžasnou ukázkou japonské kultury té doby, alespoň pro mne. Jediná věc, která mi občasně vadila je určité podsouvání určitých myšlenek, ale tomu se asi v dnešní době nevyhneme. Asi se jedná o jeden z těch nejepších seriálů roku 2023. Uvidíme co přinese druhá řada, páč konec trpí nemocí Netflixu a to jsou jednotlivá zakončení seriálů a daných serií. Jinak solidních 10/10.

plakát

Andor - Season 1 (2022) (série) 

Jediným slovem, achjo. Seriál je naprosto úžasně zpracován, scénář vynikající. Jenže to má jeden velký problém. Všechny nové seriály ze světa Star Wars maj problém a to že hlavní postava nemůže nijak umřít ani se ji nic stát. Bylo by to ještě o to lepší kdyby prostě tam nebyl Andor, ale někdo jiný někdo u koho víte že prostě neumře a můžete se o něj bát. Úžasný seriál ale bohužel nesmrtelnost hlavního charakteru to celé kazí...

plakát

Star Wars: Příběhy rytířů Jedi (2022) (seriál) 

Soubor dvou příběhů, které rozšiřují příběhy dvou postav. Hraběte Dooku a Ashoky.  Animace a celkový vizuál je krásný jako vždy. Zpátky k příběhům rozvinutí příběhu ohledně Dookua tak ten je úžasně napsaný a krásně to rozvijí a ukazuje rozklad republiky. Ashoka bohužel je úplně k ničemu, je hezky napsaný bohužel ale rozbijí nejen knihu kterou si Disney uznal a teď to musí rozbít... Bohužel tím že se furt točí v tom starém a sekají v tom velký bordel.

plakát

Halloween končí (2022) odpad!

Myslel jsem si že to nejde udělat hůř jak u předchozího dílu, ale jde. Nudné a nezáživné ve dvojce se aspoň něco dělo. Tady? Tady se nic celý film neděje. Celý film sledujeme úplně jiné postavy něž ono ikonické duo, které to celé začalo. Nacházi se tu zoufalý pokus o rozklad osoby, jenže herec to hraje otřesně a napsané je to ještě hůř. Postavy se chovají velice nelogicky.  Škoda že dobrý nápad nebyl využit akorát byl zkažený špatným scénářem, střihem a hereckými výkony a taky efekty. Jednička to odpálila tak dobře, jenže pak to celé dopadlo fiaskem.

plakát

Andor - Oko (2022) (epizoda) 

Jsme v půlce seriálu a hodila by se asi krátká recenze. Andor je jednoduše úžasný. Je vidět že někdo nad tím přemýšlel a věděl jak napsat kvalitní seriál. Emoce fungují a hlavně fungují dialogy a motivace jednotlivých postav (né jak v Obiwanovy co je náhodně generovaný seriál AI). Jedná se krásně surové StarWars tak jak všichni chtěli. Doufám že seriál bude pokračovat ve stejné kvalitě klidně i vyšší.

plakát

Obi-Wan Kenobi (2022) (seriál) 

Asi to nejhorší co mohlo vzniknout ze světa star wars. Nic nedává smysl, dialogy, příběh, reakce postav atd. Seriál je úplně zbytečný, protože se tam nikomu nic nemůže stát kromě jednoho charakteru... Je tolik dobrých příběhů z legend co se dá hodit zpět do hlavního příběhu Star Wars, jenže ne všichni chtějí Obi-Wana, tak tady to máte. Jediná věc která je pěkná a stojí za jednu hvězdičku je vizuál, zbytek je odpadní průměrný náhodný generátor toho na co tady velmi inteligentní fanoušci, kteří nemyslí skočí a když čtu některé komentáře tak ano skočili na to. Zbytečnost koukat nic nového ani inovativního.

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část II (2022) (epizoda) 

Uvidíme bude následovat jsem psal. No ty vole. Už asi nevím co dál. Nevím jestli jste slepí, hloupý nebo nevím co. Toto prostě nedává smysl. Je to celé zbytečné, líné a ONIČEM. Ten kdo říká jak je to geniální tak prostě není. Scénárista si asi rozpálil pořádného bongíska, protože teleportujicí se OBI-WAN a také dialogy NPC jménem Leia nedávají smysl. Jediné co se dá ocenit je vizuál, jinak je to totální zbytečnost a ztráta času....

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část I (2022) (epizoda) 

Nejhorší otvírak na planetě. Nechápu kdo tomuto může dát 5 hvězd a napsat že to byl ústřik. Jakože lidi lehce se proberte, celé je to líný, dialogy zbytečné jako zatím celý seriál. Myslel jsem si to od začátku, protože kdo by se chtěl dívat na to jak OBI-WAN DŘEPÍ NA Tatooine. Očividně všechny furt a stále baví jeden a ten samý písek.... Přičemž svět Star Wars má tak zajímavé planety a příběhy, jenže nééé vole. Toto je ještě možná horší než boba. Uvidíme co přinesou další díly.