Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (14)

plakát

Pád anděla (2019) 

Nevíte kdy má film dorazit do českých kin?

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 6 (2019) (série) 

6 série pro mně nejlepší ze všech ani ta první nebyla tak dobrá jako tahle maximálně 4 byla o trošku lepší kde byl ghost rider. Nemůžu se dočkat až vyjde 7 série která myslím že bude ještě lepší protože bude taky poslední. Výbornou práci odvedli při téhle sérii jen tak dál hoši.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Pro mě film byl trošku zklamáním, jelikož se jedná o jeden z nejznámějších snímku. Shane Black je velice kvalitní režisér ale tohle mu bohužel moc nevyšlo. Film začal celkem svižně ale postupem času to ztrácelo dějovou posloupnost. Hodně věcí nebylo ve filmu vysvětleno což filmu taky uškodilo. Starší filmy s predátorem byly lepším v tom, že se prostě do poslední chvíle něco dělo a nevěděli jste jak to dopadne. V novém predátorovi si nemusíte dávat nějaký velký pozor na příběh protože v něm není nic zvláštního. Film zachránilo rychlé tempo, kvalitní akční scény, které byly celkem brutální a samozřejmě výborné herecké výkony herců kteří to neskutečně rozjeli, ať už to byly srandovní hlášky nebo se uráželi mezi sebou, ale nakonec z nich vznikne super parta. Myslím si, že Shane měl dost času na to aby tenhle příběh mohl doladit a udělat z něho obrovský blockbuster, ale celkem to odfláknul a myslel si, že když se ve filmu bude jen střílet, krev bude stříkat všude možně a budou u toho vtipné hlášky tak mu to vynese hodně peněz. Pokud máte tohle rádi tak budete spokojeni pokud čekáte něco podobného z Predátora z roku 1987 tak s tím nepočítejte. Z kina jsem odcházel napůl spokojený a napůl zklamaný. Nakonec můžu říct, že to není takový propadák jako Vetřelec: covenant za což jsem byl nesmírně rád ale i tak tenhle film hodnotím jako průměrný a dávám mu 3 hvězdy.70%

plakát

Equalizer 2 (2018) 

Z kina jsem odcházel naprosto spokojený. Tento film dal všechno co jsem od něj čekal, bylo tam sice pár scén a míst kde jsem musel ztrhnout hodnocení ale jinak vše bylo v pořádku. Spolupráce Antoine Fuqua a Denzela Washingtona byla opět vynikající. Dvojka začíná tam kde skončil první díl. Robert McCall se rozhodl pomáhat náhodným cestujícím které vozí ve svém voze. První díl byl spíše o tom jak Robert šel proti ruské mafii ale nebylo moc o něm prozrazeno kým byl v minulosti. Kdežto ve dvojce se konečně dozvídáme o jeho minulosti (o jeho týmu s kterým byl ve speciální jednotce, že byl v armádě, o jeho ženě nebo jak se nechal prohlásit za mrtvého). film začíná velmi svižně a to hned bojovou akci. Ve dvojce jde více vidět Robertovy schopnosti které nabral když byl tajný agent. Robert se snaží žít poklidný život a během filmu samozřejmě pomáhá různým lidem. Samozřejmě do doby kdy mu nezabijí jeho jedinou kamarádku. Rozhodne se vzít spravedlnost do svých ruk a najít pachatele. Během vyšetřování ovšem narazí na něco co doufal že není pravda. Bohužel to pravda je a Robert se rozhodne že mu nedá možnost se nějak rozhodnout. Takže abych to shrnul: hudba ve filmu byl vynikající a velké uznání patří Harrymu Gregson-Williamsovi a samozřejmě za skvělé herecké výkony a výbornou režii. Určitě doporučují zajít na tenhle film do kin. Za mně určitě zasloužených 80%.

plakát

Mission: Impossible - Fallout (2018) 

Po odchodu z kina jsem byl naprosto spokojený z tohoto filmu. Tuhle sérii mám velmi rád. Naprosto šílené akce, bojové akce a tak dále, to je prostě něco pro mně. Hned od začátku mně příběh velmi zaujal. Ethan Hunt čelí doposud asi nejtěžšímu úkolu jelikož se jedná o jeho blízké a kamarády. Ve filmu opět můžeme vidět parádní bojové scény, dynamiku filmu a věci, které by jsme nikdy nemohli dělat. Spolupráce Cruise a McQuarrie byla tentokrát velmi kvalitní a na plátno dávají tolik fenomenálních atrakcí, že občas zapomenete kde vlastně jste. Klasické zvraty opět fungují, hlášky nedocházejí a pokaždé se jim zasmějete, všichni hrají jako o život jako by to měl být jejich poslední film. No nebudu nic říkat bylo to prostě úžasný. I když toho trailery vykecaly příliš, pořád je to strašná řezačka. Během filmu tam možná najdete hluchý místa, ale myslím, že budete mít co dělat aby jste sledovali příběh na tož aby jste se soustředili na chyby ve filmu. Pro mně asi nejlepší díl co se týče bitek, honiček, výbuchů a přestřelek. A co se týče těch míst kde se to točilo, no myslím si že vám to vyrazí dech. Upřímně na mně tenhle film zapůsobil velmi kvalitně a je pro mně fakt velká radost tenhle film sledovat od začátku až do konce. A na závěr kdyby byla Vanessa Kirby moje žena, tak bych byl asi nejšťastnější člověk na světě. Je neskutečně krásná a její herecké výkony jsou excelentní. Takže pokud si chcete udělat pěkný večer a tenhle film ještě neviděli tak okamžitě na sebe něco hoďte a upalujte do kina na tenhle film. Za mně určitě 90%.

plakát

Temné síly (2018) 

A opět z kina. Mám velmi smíšené pocity mezi jo nebylo to špatné a co jsem to sakra zrovna viděl. Příběh hned od začátku skákal z jednoho příběhů do druhého. Film si moc nedržel dějovou posloupnost a to se pak odráželo i na výkonech herců. Nejvýznamnější postavou je Ruby, která jako jedna z mála přežila záhadnou epidemii. Když se jednoho rána vzbudila její rodiči najednou nevěděli, že je to jejich dcera a začal jsem se pomalu ztrácet. Najednou byla odvezena do speciálního tábora kde doktor zjistil že je oranžová, které prostě hned zabíjejí. Ruby se samozřejmě hned dotkla aby do systému dal že je zelená. Za pár let co Ruby už dospěla se na to přišlo v tom ji ale zase někdo zachránil a začal zase jiný příběh. Takže abych to shrnul tenhle příběh mi trochu připomínal Maze Runner. No pokud z toho vytřískají aspoň nějaké dobré peníze tak určitě bude dvojka. Osobně si myslím, že tenhle film nebyl špatný jen to chtěl lépe doladit ten děj. Co se týče akčních scén tak byl velmi dobře zpracovány. Konec filmu byl samozřejmě takový, že určitě bude druhý díl. Na závěr chci ještě napsat, že pokud chcete vytáhnout přítelkyní do kina tak si myslím, že tenhle film není špatná volba. Za mně určitě slušných 65%.

plakát

MEG: Monstrum z hlubin (2018) 

Po delší době píšu nějaký komentář jelikož nebyl čas a sledoval jsem jiné věci. Takže z kina jsem po tomhle filmu odešel velmi spokojen. Samozřejmě to nemá na legendární čelisti přesto si myslím, že Jason Statham a jeho kolegové odvedli velmi slušnou práci. Nečekané scény které byly ve filmu byly velmi překvapující protože jste se dívali a najednou se tam zjeví obrovský žralok :D. Takže abych to shrnul, tenhle film přináší všechno co má (akci,srandovní hlášky, dobrý příběh a napínavé scény). Pokud si chcete o víkendu zajít na nějaký dobrý film určitě se nebojte jít na tohle. Z kina určitě odejdete spokojeni a nebudete naštvaní za vyhozené peníze. Za mně určitě pěkných 78%.

plakát

The Defenders (2017) (seriál) 

Od tohohle seriálu jsem čekal něco víc. Začátek byl velmi pomalý, od seriálů kde se sejdou největší hrdinové a ochránci města jsem čekal více střílení a víc akce. Nejvíc mi v seriálu chyběl Punisher. Myslím si, že by to seriálů prospělo co se týče akce. Film měl pár světlých momentů, například: vtipné nebo bojové scény. Myslím si, že 2 série se nějakou dobu neobjeví. I když mám rád věci od MCU tak bohužel musím tohle ohodnotit podprůměrně. Až na poslední dva díly se konečně v seriálu něco začalo dít. Čekal jsem trochu větší jízdu. Kdo se bude chtít dívat na tenhle seriál tak musím říct, že se u něho nebude nijak moc bavit. Důvod proč jsem tenhle seriál zkouknul byl, že jsem chtěl mít přehled. Bohužel za mně dávám je 2 hvězdy a 60%.

plakát

Dokonalá loupež (2018) 

Konečně mega našlapaný akční film. Big Nick alias Gerard Butler jako hlavní postava filmu opět nezklamal. Od první minuty začíná film akcí kde při přepadení obrněného vozidla vznikne přestřelka mezi policisty a gangstery. Od této chvíle začíná příběh, který má vše co má mít akční film. Na místo činu přijede zásahový tým úřadu Sherifa. Jelikož se jedná o vraždy policajtů tak se k tomu přidá i FBI s kterou Nick moc dobře nevychází. Během filmu jdou vidět domácí trable Nicka, který je tak zabraný dopadením Gangů, že zapomíná i na svoji rodinu. Ačkoliv má film přes 2 hodiny což bývá u akčních filmů většinou problém, tak u tohoto filmů se to říct nedá. Film si drží sledovanost a nejsou v ní zbytečné natahovací scény. Jak je napsáno v obsahu tak banda Gangsterů se snaží vyloupit losangeleskou pobočku Centrální banky USA což se zatím nikomu nepodařilo. Film má zajímavý a překvapivý závěr jenž podtrhuje skvělé výkony všech hlavních postav, takže do poslední chvíle nebudete vědět co se stane a jak to celé skončí. Pokud hledáte film na pěkný večer tak tenhle film vám vřele doporučuji a za mně dávám tomuhle filmů 5 hvězd a 80%.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Tak konečně jsem dokoukal všechny série. Musím říct že mně tenhle seriál dostal protože filmy od Marvelu a zbožňuji. Bál jsem se aby se Marvel tímhle seriálem nezesměšnil. Díky bohu se to nestalo. Proto se tu teď trochu rozepíšu a popíšu všechny série. 1.série - Seriál vlastně začíná po událostech prvních Avengers. Hlavní postava seriálu Phil J. Coulson který zemřel v Avengers. V první sérii záhadně vstane z mrtvých a založí organizaci s názvem S.H.I.E.L.D. První série je velmi svižná. Jsou v ní vtipné hlášky, agenti bojují s hydrou. Samozřejmě tady nechci vypisovat důležité věci aby jste se pak na ten seriál ani dívat :D. Takže za mně bych první sérii hodnotil 95%. 2.série - Tato série se odehrává během události Captain America (2014) a strážců galaxie (2014). Do týmu přicházejí nové postavy. V této sérii se taky objeví Inhumans. Série je opět velmi svižná a během ní budete jen neradi odcházet od TV, protože každý díl skončí tak že se nejraději budete chtít dívat na další. Opět tuhle sérii hodnotím vysoko a to 95%. 3.série - Tato série mně trošku zklamala. Do půlky série se skoro nic neděje. První půlka série byla o tom jak tým pátral po ztracené agentce která se záhadným způsobem dostala na jinou zem. Naštěstí druhá půlka tuhle sérii zachránila a bylo opět na co se dívat. Série vrcholí před velkolepým filmem Captain America: Občanská válka. Až na poslední tři díly. Tuhle sérii hodnotím 85%. 4.série - Pro mně nejlepší série. Opět se v ní objeví nové postavy a to třeba nový ředitel S.H.I.E.L.D.u. Děj se odehrává po druhých Avengers, kdy většina hrdinů podepsala Sokovijskou smlouvu. Co tuhle sérii vyneslo do nebe byla nová postava jménem GHOST RIDER. Perfektní provedení a hlavně skvělý herecký výkon. Série měla neskutečné tempo a po celou dobu jsem nevěděl co se stane a celou sérii jsem zhlédnul během pár dnů. Série končila velmi dobře a těšil se hned na další. V téhle sérii mi nich nechybělo a proto dávám 100%. 5.série - Moje natěšení z konce 4 série rychle zmizelo. Série se odehrává v daleké budoucnosti a ještě k tomu ve vesmíru. Série je pomalá a defakto se v ní nic zásadního neděje. Příběh pak skáče z jednoho děje do druhého. Chvíli je v budoucnosti a chvíli zase v minulosti až se pak v tom začnete ztrácet. V polovině série se agenti opět vracejí do současnosti a série se pomalu rozjíždí. Konec série byl už lepší a nova postava jménem Graviton, který chce být nejmocnější postavou vesmíru tuhle sérii trochu zvedla. Začíná v ní být trochu propojení s Avengers: Infinity War. Myslím si že konec 5 série vás hodně dostane. Nakonec tuhle sérii hodnotím nejméně a to 75%. Tak to je všechno. Na závěr bych chtěl ještě napsat, že by tenhle seriál měli ukončit. Tvůrci to mají dobře vymyšleno a na pokračování další série se můžeme těšit až na léto 2019, která bude mít jen 13 dílu. Takže se to bude točit kolem posledního dílů Avengers a tady zde všechno skončí. Doufám, že tvůrci s 6 série naloží důstojně a rozloučí se s ní s respektem. Ten kdo se zrovna dívá na komentáře tohoto seriálu a zvažuje zda se začít dívat nebo nedívat na tento seriál tak musím říct, že tenhle seriál vřele doporučují a rozhodně se u něho nebudete nudit. Celkově tenhle seriál hodnotím 5 hvězdama a 80%.